2255 krimi noir

© 2010-2023 Tom Skythe (Kasza Tamás). Minden jog fenntartva. All rights reserved.

Előszó

A vér nem folyt egyenesen.

Az ósdi parketta tele volt karcolva bőröndök százainak műanyag sarkaival, fémgörgőivel, kialakítva egy absztrakt ábrát, aminek a helyén csak egy csíknak kellett volna lennie.

De ez nem egy tökéletes világ.

A nő élettelenül feküdt a hotel kávézójában, és ahogy lenéztem rá, elfogta a gyomromat a görcs. Mostanában egyre többször tört rám. Ilyenkor nem tudtam, hogy kezdek szentimentális lenni, vagy csak a fekélyem újult ki. Az orvosom azt mondta, ha valaki egyszer megkapta, akkor sosem múlik el teljesen.

Továbbolvasom...

TikTok Akadémia

Sziasztok, Kasza Tamás lezárási specialista, Takács Dániel lezárási specialista és Soós Dávid a TikTok Akadémia tulajdonosa és vezetője.

Csináltunk egy felmérést az ügyfeleink körében, hogy mire van a legnagyobb igény 2023 januárjában és az jött ki, hogy ügyfélszerzés, online jelenlét, eladás.

Megnézve a magyar piacot azt látom, hogy jelenleg Soós Dávidnak megy a legjobban és ezt azért is tudom mondani, mert nekem is segítettetek a TikTok-ban és azóta sokkal gyorsabban haladok.

Továbbolvasom...

JEDI MESTER lettem

Több mint 4 és fél év kellett, hogy eljussak ide, és kiérdemeljem a Vezetői Kommunikációs Workshopunk megtartását. Igen… JEDI MESTER lettem.

Hogy miért vagy szerencsés? És miért gondolom azt, hogy nem csak nekem, de neked is a legjobbkor jött ez?

Ebben a blog bejegyzésben ezekre adok választ, illetve a fejlődés és a növekedés fontosságáról fogok írni neked.

Továbbolvasom...

A jedik egymás között

Ezt a kérdést tettem fel néhány ügyfelünknek:

Mit mondanál valakinek, aki azért nem akarja megcsinálni a vezetői kommunikációs képzést, amit ti jedinek hívtok, mert azt mondja, nincs pénze rá, és más fontosabb dologra kell neki?

A következő válaszokat kaptam:

Továbbolvasom...

Amit eddig nem tudtál Piroska Gyuláról

A mai rendhagyó bejegyzésben Piroska Gyula levelét osztom meg veled.

Piroska Gyula az ország egyik legismertebb üzleti előadója, pár nappal ezelőtt visszaszerezte „Szuper Erejét”.

A bejegyzést azért is érdemes elolvasnod, mert ez a „Szuper Erő” benned is ott lakozik, ha tudtál róla, ha nem.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Kommunikációs titkok: Kasza Tamás

A mai rendhagyó Podcastban én voltam az interjú alany, ugyanis velem csinált interjút Langmár Zsuzsa, a Langmár Kommunikáció vezető tanácsadója.

Zsuzsának elárultam, hogyan használom a kiáramlás - beáramlás törvényeit az üzleti kommunikációmban, és hogy milyen eszközöket használok a szakértői státuszépítéshez. Volt még szó a termékpiramis automatizálás haladó verziójáról is.

Nézd meg a Podcastot és olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

A kitartásról Vámos Nórával, extrém sportolóval, fotóművésszel és előadóval beszélget Kasza Tamás

Egy különleges vendéget hívtam a mai Podcasthez, Vámosi Nórát, aki fotóművésznő, extrém sportoló és valami olyat csinált, amit ő csinált meg nőként legelőször a világon, mostantól pedig előadó vagy motivációs előadó.

Nézd meg a Podcastot és olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

KI PONTOZ KIT? TE AZ ÜGYFELEKET VAGY AZ ÜGYFELEK TÉGED?

Éveken keresztül jártam tréningekre, ahol pontozni kellett az előadót.

Aztán évekig én voltam az előadó, és engem pontoztak. Volt olyan tréning, amit újra megtartottam, mert nem talált be. Ez volt évekig a garanciám. Aztán megértettem mire van igénye az embereknek, a cégvezetőknek, az értékesítőknek, a magánembereknek, és elkezdtem jól keresni, és jó pontokat kapni.

Arra is rájöttem, hogy a kevesebb több ...

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Útmutató a Kasza Team videóportáljához

Nagyon sok anyagunk van, amit a https://lezaras.online portál felületén tudsz elérni, pl. a Kasza napok, az MLM napok, a Lezárás 55 törvénye videókurzus, stb. Ezek között vannak ingyenes és vannak fizetős anyagok is.

Az oldal használatával kapcsolatosan két lehetőség van: vagy már korábbról is van ott felhasználói fiókod és akkor megvannak a belépési adataid, vagy új jelentkező vagy és csak a jövőben lesz majd hozzáférésed.

Ha új vagy, akkor az első portálhozzáférés előtt e-mailben megkapod a felhasználóneved (ami 2022. májusától az email címed), és az első belépéshez szükséges átmeneti jelszót, amit a belépés után meg kell változtatnod.

Ha nincs hozzáférésed a portálhoz, akkor is ad neked ez a bejegyzés fontos infókat, mert foglalkozunk a Gmail beállításaival is, amiket szerencsés tudni, ha meg akarod kapni a fontos leveleket.

Kitérünk a bejegyzésben a Freemail korlátaira is.

Továbbolvasom...

Tóth Tamás átveszi az Excalibur díjat

2022. szeptember 7-én, az 57. Kasza napon sikerült személyesen is átadnom Tóth Tamás VIP ügyfelemnek az Excalibur díjat.

Erről azt érdemes tudni, hogy évente egy alkalommal mindössze egy VIP ügyfelemnek adom át, és annak, aki megkapja nagyon sok feltételnek kell megfelelnie.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...