Takács Dániel: Az Iránytű

Elkészült a könyvem és napok múlva megy is a nyomdába! El sem hiszem…

Olvasd el a bejegyzést!

A 63. Kasza nap könyve:

Az önfejlesztés nálam 8 évvel ezelőtt kezdődött és ez idő alatt elég sok tudást magamba szívtam. De persze még mindig nem eleget. Azt vallom, hogy tanulni örök.

Ilyen izgatott még egyik Kasza Nap előtt sem voltam, ugyanis a 63. Kasza Napon, március 6-án fog debütálni életem első könyve!

Takács Dániel író

Takács Dániel

Hogyan jutottam el eddig?

Ha 10 évvel ezelőtt megkérdeztél volna, hogy 31 éves koromra kifogom adni az első könyvemet, akkor egy jó nagyot nevettem volna és elég furcsán néztem volna rád utána, hogy ezt most komolyan gondolod-e vagy csak viccelsz. Nagyon sokat tapasztaltam az elmúlt 6 évben, amióta a Kasza Team csapatát erősítem és nagyon sok ügyféllel beszéltem, akik megtiszteltek a bizalmukkal és betekintést adtak az életükbe. Szám szerint több, mint 10.000 ügyféllel beszéltem. Nagyon sok sikertörténetbe, magánéleti gondokba, céges kihívásokba, nagyon sok kételybe és számtalan helyzetbe kaptam betekintést ezek által. Értékesíteni egy nagy felelősség, mert át kell venned egy picit az ügyfél élete felett az irányítást, hogy merre menjen. A könyvembe ezekből is merítettem sok-sok ötletet és tudást.

A könyvem célja a tapasztalataimból származó tudás átadása, nem csak magányszemélyeknek, hanem vállalkozóknak is. Egy olyan nézőpontból, hogy hogyan lehet elkerülni végzetes buktatókat és, hogy hogyan tudunk megerősödni és felelősségteljesen irányítani az életünket vagy a dolgainkat.

A könyv nagyon sok magánéleti kérdést és választ is taglal. Ez azért van, mert nem lehetünk sikeresek a munkánkban ha a magánéletünk romokban hever. Rengeteg saját életbeli példát olvashatsz majd rólam, amik által még jobban megismerhetsz.

Biztos vagyok benne, hogy sok könyvet forgattál már a kezedben vagy esetleg nagyon sokat halhattál személyiségfejlődésről, azonban abban is biztos vagyok, hogy ez a könyv fog új nézőpontokat adni neked is, ahogyan Kasza Tamásnak, Bocsi Viktóriának és Markovich Bélának is adott, akik a könyv tesztolvasói.

Nem motiválni akarlak ...

Ez a könyv nem egy motivációs könyv. Nem azért íródott, hogy motiváljalak, hanem azért, hogy pontos példákon keresztül, gyakorlatok segítségével eszközöket adjak neked egy még sikeresebb élet érdekében.

A könyvben válaszokat kaphatsz, hogy hogyan törj ki a szürke hétköznapokból, hogy kezeljél nem kívánatos személyeket az életedben, hogyan segítsd a környezetedet még nagyobb mértékben és még sok-sok hasznos pénzügyi vagy akár értékesítési tippet is fogsz találni a könyvben.

Akarsz egy dedikált könyvet?

Nagyon bízom benne, hogy ott leszel velünk személyesen a 63. Kasza Napon és személyesen dedikálhatom neked a saját példányodat! :)

A nap témája: Nők az értékesítésben! De nem csak Nőknek! Egy nagyon különleges és tudásban gazdag nappal készülünk! Találkozzunk ott! Március 6-án!

Üdvözlettel, Takács Dániel
Lezárási Specialista
Arany fokozatú Franchise partner


63. Kasza nap: 2024. március 6.

Gyere a következő Kasza napra! (2024. január végégig még 2022-2023-as árakon.)

www.kaszanap.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: