Takács Dániel és párja, Anasztázia

Új verda! 😍 Imádjuk!

Ez a második autóm. Az első autómat 22-évesen vettem 300.000 Ft-ért. Egy 16 éves Ford Fiesta volt. Öreg volt, de legalább gurult…az elmúlt években pedig bérautókkal nyomultam.

Olvasd el a bejegyzést!

Cél vagy eszköz?

Egy ilyen célt sosem egy végső célként tekintek, hanem egy eredménynek és egy eszköznek. Számomra az igazi cél mindig az a küldetés, amit a Kasza Team-el képviselünk, hogy segítsük a vállalkozók életét, tanítsuk meg pénzt keresni az értékesítőket és igazi vezetőket képezzünk. Mindig ezek motiválnak és nem feltétlenül maga az anyagi világ eredményei. Azt szeretem igazán amikor az ügyfél felhív, hogy:

"Te Dani, többször kellene beszélnünk, mert ahogy leraktuk a telefont egy ügyfél átutalt egy régen várt összeget. 5 millió forintot pontosan."

Nekem ezek jelentik a büszkeséget, amikor megtanítunk másokat pénzt keresni és még sikeresebben élni az élet minden területén.

Az élmúlt 6 évben több mint nettó 300 millió Ft értékben adtam el szolgáltatásokat. Csak a múlt évben, 2023-ban 264 db eladásom volt. Ez kb. napi egy db. Kitartó hozzállás és szorgalom nélkül ezt nem tudtam volna megcsinálni. Plusz a Kasza Team minden egyes tagja tartotta és tartja bennem a lelket, hogy mindig feltudunk jutni együtt a következő csúcsra. És ez az idei évünkre is igaz, mert jobbak vagyunk mint valahova. Szóval örök hála nekik is.

Ezeket a sikereket nagyon megbecsülöm, mert nem volt mindig így. Volt, hogy az utolsó 250 forintomat költöttem el Hév jegyre, hogy tisztességes maradjak és ne blicceljek, mert azért réges-régen erre is volt példa. Arról nem is beszélve, hogy ha van igazán amatőr értékesítő akkor én az voltam. Elakartam kerülni mindig telefonhívást ügyfelekkel, kerültem a nyílvános szereplést, nem mertem kimondani, amit gondolok, mindig mást csináltam mint amit kellett volna és folyamatosan anyagi gondjaim voltak.

Amikor még szakács voltam és mellette MLM-ben voltam hálózatépítő, akkor egy olcsó 14.000 Ft-os terméket sem tudtam eladni. Hát ami meg most van az ég és föld. Ha az elején jársz, akkor nyugodj meg, mert van remény. Ha már jól mennek a dolgok, akkor pedig tudd, hogy mindig van egy következő szint ahová eljuthatsz. Beülni a "kényelmesbe" és csak éldegélni az unalmas és nem tart örökké. A Kasza Team tud segíteni! Én vagyok az élő bizonyíték. És persze nem csak én, hanem több ezer olyan ügyfél, nem csak Magyarországon, akik szintet léptek és nem is kicsit.

Ez most nekem egy új mérföldkő! Igazi tréner verda…🥇🥳

Külön boldogság, hogy ebben az örömben nem csak egy magam fürdőzöm, hanem a párommal, Anasztáziával, aki egy igazi Hercegnő. Aki minden áldott nap mellettem van és támogat. Sok jó nézőponttal és tanáccsal lát el és valahogy...mindig igaza van. 😃

Szóval ez az új verda nem csak az én érdemem, hanem a környezetemé is. Ezért is nagyon fontos, hogy kikkel töltöd a legtöbb időt! Nem mellesleg, most szerdán tartunk egy egész napos Párkapcsolati tréninget. Itt tudsz jelentkezni:

Párkapcsolati tréning

Nagyon köszönöm a környezetem támogatását, beleértve a családot, a barátokat, az ügyfeleket és a munkatársaimat! 🏆🏆🏆

- Takács Dániel
lezárási specialista,
Kasza Tamás aranyfokozatú franchise partnere


Mi a következő lépésed?

1. Párkapcsolati tréning - online

Párkapcsolati tréning

2. Foglald le a helyed a 65. Kasza napra:

Júniusban olcsóbb, július 15-én és augusztus 15-én fognak a Kasza nap jegyárak változni:

A következő Kasza nap

3. Foglald le a helyed a következő Vezetői kommunikációs képzésre:

  1. július 12-14., péntek-szombat-vasárnap.

A következő vezetői képzés

4. Foglald le a helyed a következő "A Lezárás 5 szintje" tréningre:

  1. július 24-25., szerda - csütörtök

A Lezárás 5 szintje

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: