15 éves a lezárás! Ünnepeld velünk!

Ebben a bejegyzésben 4 videót és egy üzenetet az önfejlesztésről osztok meg veled.

Nézd meg a videókat, és olvasd el a bejegyzést!

Az 1. videó: Szülinapi ajándék

A 2. videó: Honti Majoros Ildikó és a lányai

A 3. videó: Visnyei Emese (mesifitt)

A 4. videó: Szilber Szilvia


Részlet a Siker Összetevői #2 című könyvemből:

ÖTÖDIK FEJEZET: Az önfejlesztés fontossága

Nem akarlak áltatni. Ez a könyv azért van, hogy sok dolgot vegyél tőlem. Te se titkold mások előtt, hogy el akarsz nekik adni, ha már mutattak érdeklődést. Nem kötelező, nem tukmálok, de szeretnék NEKED segíteni! Ez a könyv azt is tudja, hogy eljuttasson téged egy olyan állapotba, hogy legyen sok pénzed, sok barátod vagy munkatársad, és többet tudj profitálni.

Viszont ez a könyv nem a vég, hanem a kezdet! Az önfejlesztés folyamatos kell, hogy legyen! Hogyha ezt nem teszed be az életedbe, akkor értékesítőként, cégvezetőként, vagy hálózatépítőként nem leszel hosszú távon sikeres. Ez még túl sok pénzbe se kerül a legtöbb esetben. Van egy mennyiségi és minőségi ráta a tréningekkel kapcsolatban, amit meg kell találnod ahhoz, hogy ÁTTÖRJ! Több energiát kell, hogy visszaszerezz, mint amennyit a hétköznapokban felhasználsz, mert ha csak karban tartod magad, akkor nem fogsz fejlődni. Sokan még annyit sem tanulnak, hogy visszahozzák magukat a korábbi szintre. Ezért egész életükben csak leépülnek az első siker után, amikor is a legokosabbak voltak, a leglelkesebbek, és még hittek magukban és a céljaikban.

Mit jelent az, hogy folyamatos?

Napi egy óra hang vagy videó hallgatás. (YouTube-on rengeteg anyag van fenn. Sok trénernek és mlm hálózatnak vannak ingyenes anyagaik a neten.) Napi fél óra olvasás. (Nem regény, hanem üzleti könyvek.) És heti egy nap tanulás, szemináriumokon, workshopon, startnapokon, vagy konzultációkon. (Napi szinten ezek 2.500 – 10.000 Ft-os képzések. Ha kevés pénzed van, keress 2.500 Ft os képzéseket. Vagy gyere el a 10:00 – 17:00 díjtalan lezárási bemutató előadásra.)

Onnantól leszel igazán sikeres, ha tanulsz heti egy napot.

Éppen most beszéltem egy finn vállalkozóval, és azt mondta, hogy minden reggel a cégében 8:30-tól 9:00-ig a kávézás közben video tréningeket néznek. Ez egy évben 3 hét.

Piroska Gyula barátom évente több száz órát tanul. Külföldön és belföldön is. Teszi ezt közel 20 éve. Sokan irigylik tőle a teljesítményét, mint Magyarország egyik legjobb, legismertebb és legsikeresebb üzleti előadóját. Lehet irigyelni, de megfizette az árát. Ami nem is pénz, nem is idő, hanem kitartás, és hit magában. Hogy FOGJA tudni használni, amit tanult.

Sokan mondják, hogy most már nincs időm tanulni, mert amit eddig tanultam sem tudtam összerakni, és nem is akarok új dolgokat megtanulni, mert az csak összezavarna. Ez azért van, mert az info a fülükön keresztül a papírra vándorolt, anélkül, hogy bármit is hozzágondoltak volna. Vagy eleve olyan dolgokat tanultak, aminek nem volt semmi értelme.

El kell kezdened FELÉPÍTENI MAGAD! Ha NEM HISZEL A tanulásban, akkor magadban nem hiszel. Nos, a gond az, hogy NEM TUDSZ TANULNI, ha ilyet mondasz. A tanulás 50% elmélet, és 50% gyakorlat. Én mindig azonnal kipróbáltam mindent, amit tanultam, és vagy elvetettem, ha nem működött, vagy beépítettem, ha igen.

A tanulás első lépése az, hogy eldöntöd, hogy rajtad múlik! Nem a technikák a lényeg, nem a módszerek, hanem a hozzáállás mögötte. Akarsz sikeres lenni? Ha igen, akkor csinálj a tudással mennyiséget, és abból lesz pénzed, a tanulással pedig javítod a minőséget, és több pénzed lesz.

De mi van, ha nem vagy hajlandó még elindulni sem? Nem mersz telefonálni, vagy emberekkel beszélni? Akkor hozzád van egy másik kérdésem: Gondolj a legnagyobb problémádra!

Érezd át, annyira, hogy kicsit legyél rosszkedvű tőle. Nos, íme a kérdés: Mi lenne, ha az a probléma megoldódna MOST AZONNAL? Milyen bajod lenne belőle? Ha tényleg végigcsináltad a gyakorlatot, akkor valami ilyen jött ki:

Probléma: nincs pénzem.

Kérdésre a válasz: Azért nem akarok több pénzt keresni, mert több adót kéne befizetni.


Probléma: a munkatársaim nem csinálják a dolgukat, és én kiabálok velük.

Válasz: Ha nem kiabálnék, akkor nem tudnám máshogy megmutatni azt, hogy én vagyok a főnök.


Probléma: Beteg vagyok.

Válasz: Azért kell, hogy beteg legyek, mert ha nem lennék, akkor el kéne mennem dolgozni.

Emlékszik mindenki, hogy iskolában vizsga előtt hogy megbetegedtünk. És amint az orvos kiírt minket, MÁGIA, azonnali gyógyulás. A hibáid, a betegségeid, a bajaid mind azért vannak, mert ha nem lennének, akkor egy NAGYOBB bajod lenne, amit aztán már tényleg nem tudnál elviselni. De miért is?

Mert nem tudsz róla semmit.

Vegyük a fenti példákat: Ha megtanulna adózni vagy a legális kiskapukat, akkor keresne több pénzt. Ha megtanulna motiválni és vezetni, akkor nem kiabálna a dolgozókkal. Ha tudna egy szakmát, és tudna dolgozni, akkor nem lenne beteg. Végső soron eljutottunk ahhoz, hogy KEVÉS volt a tudása.

Másoktól, könyvekből vagy CD-kből MEG LEHET tanulni a sikeresebb, jobb életet. Ha tanulsz, akkor előbb-utóbb kedvet fogsz kapni a sikerhez! De tanulj folyamatosan!

És gyere el a Vezetői Kommunikációs Képzésünkre!

Jelentkezz most!

Megyek...


1. A Kasza napi anyagokat itt éred el:

Kasza napi anyagok


2. Jelentkezz a Kommunikációs Képzésre, amire júliusban még tutira eljöhetsz!

Szándékátvitel, energia, hatékonyság

Megyek...

  1. június 17.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: