Kasza Tamás: Szuperszonikus lezárás az értékesítésben

MOST TE IS MEGSZEREZHETED, azt a könyvet, ami egyesíti 20 éves tapasztalati, és gyakorlati tudásomat!

A könyvben kb. 40 oldal konkrét mondatokat, kérdéseket, és kifogáskezeléseket kapsz, amikkel milliókat kerestek mások!

Ilyen könyv még nem volt a piacon!

A könyv Kasza Tamás HAT NAPOS VIP leZárási képzésének 4 napjának az anyagából készült. Tehát értéke 200.000 Ft + ÁFA lenne, ha élőben végig járnád! De most könyvként megvásárolhatod!

Gyakorló CD korlátozott számban a könyvhöz

Akartam egy CD-t, amivel a könyvem lényegét az eszedbe tudod vésni a segítségemmel! Ez most kedvezményesen meg tudod venni a könyv mellé.

A CD a 16 órás VIP 6 Napos Lezárási CD-ből lett összevágva. 1 óra audio - minden hol lejátszható.

A 16 órás CD 317.500 Ft-ba kerül, egy óra majdnem 20.000 Ft lenne. De nem akarom nagyon darabonként adni.

Készítettünk belőle 200 db-ot, amiből még van 17 db.

Ez tudod plusz 10.000 Ft-ért megvenni a könyvhöz csak előre utalással! Tehát 10.000 Ft a könyv, és 10.000 Ft a CD, együtt 20.000 Ft + szállítás.

MINDEN KEDDEN ADJUK LE A RENDELÉSEKET A FUTÁRNAK, kb. csütörtökön kapod meg!

Ha hív a futár vedd fel a telefont kérlek!

Szuperszonikus lezárás CD


A KÖNYV TARTALMA

Mi a lezárás? Mi a lezárás, mi az eladás, mi az értékesítés? Mi a jó megközelítés? Mi az a két hamis adat, ami miatt nem adsz el eleget? Hogyan kéne felépítened a lezárást? Hogyan szerkeszd meg a saját változatodat, hogyan legyen a tied?

Bemutatkozás: Illik bemutatkozni, de az értékesítésnél ez egy fegyver! Ha nem jó a bemutatkozásod, akkor nem tudsz vele eladni és lezárni! Hogyan csinálj olyan bemutatkozást, amivel akár azonnal a lezárási gyorsítósávra tudod vinni az ügyfelet?

Ügyfél térkép és GPS: Hogyan vezesd a tárgyalást? Mik a főbb mérföldkövek, amiken át kell menni? Mi a fő oka annak, hogy a végén kifogást kapsz? Miért nem keresel annyi pénzt, amennyit kereshetnél? Miért van az, hogy aki 2004 előtt sikeres volt, az most nem az?

Kifogáskezelés Profi Módon: A kifogáskezelés új módszere 2013-tól. Három lépéses technika, és a 15 kulcsszó!

Tárgyalás technika: a Gyémánt Kard elkészítése Hogyan építsem fel a tárgyalást úgy, hogy a végén elfogadó legyen az ügyfél? Egy amatőr, nem profi, aki nem keres eleget, hány előre gyártott mondattal rendelkezik? Hány előre gyártott mondattal kéne rendelkeznie? Hogyan kell olyan mondatokat gyártani, amik tényleg működnek is?

A lezárás szuperszonikus megközelítése: 1x15x24x2x5-6x6 képlet mögötti filozófia és jelentés. A lezárás teljes stratégiai és taktikai csínja-bínja! Hogyan tudsz bárkit 40 másodperc alatt lezárni 5 perc előkészítés után! Mik az eladás és lezárás pontos módszerei, és rendszere?

Szuperszonikus lezárás az értékesítésben - könyv

A könyv Kasza Tamás HAT NAPOS VIP leZárási képzésének 4 napjának az anyagából készült. Tehát értéke 200.000 Ft + ÁFA lenne, ha élőben végig járnád! De most könyvként megvásárolhatod!

Részlet a könyvből

A könyvből 30 oldal! Tartalom jegyzék, stb. Nézz bele!

Könyvbetekintés

MOST TE IS MEGSZEREZHETED, azt a könyvet, ami egyesíti 20 éves tapasztalati, és gyakorlati tudásomat!