Foglald le a helyed az 55. Kasza napra!

Szerezd meg a különleges Kasza 10× könyvcsomagot!

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer embert vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Ez az oldal a mai különleges akció weboldala,
és csak 2021. december 2. éjfélig lesz elérhető!

10× könyvcsomag a raktárból a készlet erejéig

Az akció mottója: Aki gyorsabban rácsap, azé lesz!

Szerezd meg a 10× csomagod MOST, mert gyorsan fogy a készlet!

Ne késlekedj!

Foglald le a helyed az 55. Kasza napra!

És a Kasza napi akciós belépőjegyed (nyomtatott könyv 5.000 Ft-ért) mellé kapsz egy 10× könyvkupont 15.000 Ft-ért.

A raktárban fellelhető készletben igazi különlegességek és gyöngyszemek is vannak [amik a weboldalon nincsenek hirdetve], így érdemes elmenni és megnézni a készletet.

De az akciós 10× kupon csak személyes átvétellel érvényes. Az akciós kupon megrendelése után neked kell elmenni a raktárba Budapesten, és személyesen tudod kiválasztani azt a 10 könyvet, amit darabonként 1.500 Ft-ért most magaddal vihetsz. Postán nem küldjük ezeket.