STATISZTIKAI MENEDZSMENT

Előadó: KASZA TAMÁS

Gratulálok egyike vagy azoknak a keveseknek, akikre gondoltam, hogy ott kéne lennie ezen a ZÁRTKÖRŰ képzésen!

20 helyem van.

MIRŐL LESZ SZÓ?

Itt alább, mindent megtalálsz a témáról!

MIÉRT KERESÉS LÉPÉSEI
A GONDOLKODÁS ALAPJAI


STATISZTIKAI MENEDZSMENT ALAPOK
 


A menedzsment akkor a legsikeresebb, ha statisztikák alapján végzik. A statisztikák a termelést mérik, hogy mit végeztek el és megmutatják, hogy mit nem. Tehát a cégünkben vezetett statisztikák alatt nem a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) statisztikáit értjük, mivel azok valószínűleg számunkra, mint cégvezető számára nem túl nagy jelentőséggel bírnak.

A statisztikák a jó menedzsment néhány legsikeresebb eszközét jelentik. Objektívek, tisztességesek és hatékonyak. És egy szervezet minden dolgozójának teendői - legyen ő a gondnok, vagy az elnök - statisztikákra bonthatók. Mikor ezeket az egyéneket mindet a statisztikák alapján dicsérik meg, léptetik elő, fokozzák le, illetve bocsátják el és csakis a statisztikák alapján, akkor a szervezet stabil alapon működik.

A statisztikák létrehozásának, nyomon követésének és kiértékelésének - hogy azok pontosan tükrözzék a termelést - létezik egy tényleges technológiája, amelyet meg fogsz tanulni.

 

Arte Maren és Kasza Tamás

KI SEGÍTETT NEKEM PROFIVÁ VÁLNI?


Arte Maren és Kasza Tamás
Arte Maren a legelső üzleti konzulens a bolygón, aki a Hubbard Management Systemet használja. Eredetileg L. Ron Hubbardtól tanult. 1972 januárban kezdte konzulensi pályafutását elsőként a világon!

38 országban tartott emberek ezreinek előadásokat az elmúlt 45 évben. Olyan cégek kérik fel rendszeresen az éves gyűléseiken szónoknak mint a Nestle, Chrysler, IBM, Teledyne, American Airlines, Northwest Airlines, Bank of America, Del Taco, AAMCO, Meeting Planners.

Szerepelt Larry King, Tom Snyder és az Amerika Hangja című műsorban is.

Munkájáért megkapta a WISE ÉLETMŰDÍJAT. Saját TV SHOW-ját, aminek címe "Üzleti Nyelven" több, mint 50 kábelcsatorna vette át.

A következő tréning helyszíne:
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference
2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.
https://www.airporthotelbudapest.hu/hu/index.html