A kommunikáció azt jelenti, hogy az van, amit te akarsz, úgy, hogy az másnak is jó!

4 előadó tudását szeretnénk neked aznap átadni, és az új könyvemet.

Az érdekessége a 46. Kasza napnak az, hogy négy csúcs tréner, VINCZE RÓBERT, SOÓS ZOLTÁN, OLÁH TAMÁS és KASZA TAMÁS is ott lesz!

Hogyan veszed észre a gyenge KOMMUNIKÁCIÓT a tevékenységedben?

A válasz egyszerű: Ha nem azt történik, amit szeretnél, vagy a környezetedben túl sok a zaklatott személy, akkor a kommunikáción lehet és kell is javítani.

Ha egy kicsit is gondot okoz a kommunikáció neked, akkor itt a helyed a 46. Kasza napon.

Mit üzen neked Soós Zoltán, az egyik csúcs tréner, előadó?

Tudod, hogy minél többen figyelnek rád, annál több pénzed lesz. De akkor MIÉRT félsz mások előtt beszélni?

Mivel kelthetsz PROFI benyomást, és mivel érd el, hogy a többiek azt tegyék, amit szeretnél?

Hogyan kell könnyen és gyorsan kezelni a kukacoskodókat, beszólógatókat, kritizálókat?

Soós Zoltán

Soós Zoltán vagyok, 20 éve tartok képzéseket és előadásokat, szakterületem a közönség előtti beszéd. Összesen 35 ezer ember előtt beszéltem, a 7 fős kis csoporttól a 7.000 fős rendezvényig, és találkoztam minden helyzettel, amivel csak ezen a területen lehetett.

Tudom, hogy a nyilvánosság előtti beszéd nem különleges tehetség kérdése, hanem egy megtanulható szakma.

BÁRKI el tud jutni arra a szintre, hogy kényelmesen, magabiztosan és hatásosan beszéljen nyilvánosság előtt. És mivel erre mindenkinek szüksége van, aki ki szeretne emelkedni az átlag-masszából, ezért fogok erről beszélni a 46. Kasza napon.

Soós Zoltán előad

Miről fog előadni Vincze Róbert, az egyik csúcs tréner, előadó?

Használod a veled született szuper erőd, amely minden helyzetben sikerhez vezet?

Hogyan kezeld veszekedés nélkül a céges problémákat?

Hogyan lehet az alkalmazottból barát és nem ellenség?

Vincze Róbertről

Mit érdemes tudni Vincze Róbertről? Például azt, hogy félelmetesen hatékony értékesítő. Statisztikája 90% feletti. Más szóval, ha elmegy egy találkozóra, akkor 10 esetből 9-szer elad valamit.

Egykor 10 000 eurós mínusszal indította el a vállalkozását, alig 18 évesen. 9 évre rá, a csúcson, 11 vállalkozást vezetett egyidejűleg, másfél milliós árbevétellel. Ekkoriban a bisztróját a Daily Mail és a New York Times a világ 4. legdizájnosabb bisztrójának választotta, és 80 országban cikkeztek róla a lapok.

Több más vállalkozása mellett a marketinges újságja 18 000 példányban jelent meg, amivel a legnagyobb példányszámú magyar újság Romániánban díjat nyert. Jelenleg Románia elismert trénereinek egyike. Elmúlt 3 évben 3000- nél több személy vett részt tréningein Romániában és Magyarországon egyaránt. 8 éve él boldog házasságban a feleségével, és 2 csodás gyerek büszke apukája.

Az elmúlt években rengeteget tanult, képződött, hogy ügyfeleinek még több, még hasznosabb és alkalmazható tudást adjon. Átadott tudása, képzéseinek anyaga megalapozott és teljes mértékben működő, mivel saját cégét ezek alapján működteti nem kis sikerrel. Sok más mellett a kommunikáció az egyik erőssége. Olyan eszköze, amely mindig minden helyzetet sikeresen zár.

Vincze Róbert miről fog előadni a 46. Kasza napon?

Téma: Egy szuper erő, amely minden helyzetben sikerhez vezet!

Hogyan kezeld veszekedés nélkül a céges problémákat? Hogyan lehet az alkalmazottból barát és nem ellenség? Mi a siker egyik alappillére? Mi a sikeres házasság alappillére?

Találkozzunk a 46. Kasza napon!