A marketing azt jelenti, hogy milyen módon lehet nagyobb bevételre szert tenni.

135 önmarketingtippet szeretnénk neked aznap átadni. Legalábbis az új könyvemben.

Az érdekessége a 45. Kasza napnak, hogy akkor leszek 45 éves. Ilyen valószínűleg nem lesz megint, hogy a Kasza nap aktuális száma, és a születésnapon összege egy lesz.

Szóval, ha ott vagy a 44. Kasza napon, akkor ma add le a jelentkezésed a helyszínen, ha nem, akkor itt tudsz alul jelentkezni a 45. Kasza napra.

Soha nem csinálunk még egy ilyen Kasza napot!

Kapcsold be a vevőmágnest

Itt tudod a Facebookon bejelölni, hogy ott leszel, és hidd el, hogy soha nem csinálunk még egy ilyen Kasza napot, amely a marketingről szólna.

De most igen, mert ezzel tudunk a legtöbbet segíteni neked, de hogyan?

Ezt figyeld: még 44 embert keresek, aki ilyet írna a könyvbe:

Gáspár Katalin ötlete volt egyébként, és megvettem:

Kasza Tamás 45. sikernapja előtt az ugrott be, hogy mi lenne, ha lenne 45 olyan barátja, ügyfele, ismerőse, aki leírná, hogy miket tanult tőle, ami bevált, ami működött, amit egyszerűen át lehet adni másoknak. Tamás megörült ennek, és arra kért, legyen egyből én az első.

3 egyszerű dolog van, amit te is azonnal használni tudsz, és ami nekem is bevált.

1. – A varázsmondat: Ezt mi már átgondoltuk, neked csak meg kell rendelni!

Ezt a mondatot nem mertem bevetni élesben. Nagyképűnek tűnt. Egyik ügyfelem felhívott, épp kávét készítettem, míg a gép darálta kávészemeket, elmondta, hogy megtalált egy másik beszállítót, aki azt csinálja amit mi, pont fele áron. Korábban áralkuba bocsátkoztam volna, most azonban úgy éreztem, elég vesztes a helyzet hozzá, kipróbálom amit sok pénzért tanultam, szóval vettem egy mély levegőt és a telefonban ezt mondtam: -

Tudod, vannak olcsóbbak is a piacon, meg drágábbak is. De mi vagyunk a legjobbak, neked már ezen nem kell gondolkodni, csak meg kell rendelni.

Lefőtt a kávém, mire visszaértem az asztalhoz ott figyelt a megrendelés a levelek közt – teljes áron! (Ebben a konkrét esetben ez úgy 200 000 Ft-ot jelentett)

2. – Mozogj a játék szintjén: ez a tudatállapot a legélvezetesebb.

Egyik Kasza napon Tamás mesélt róla, hogy egy anya és két lánya egész nap játszanak a munkahelyen, közben remekül érzik magukat és a munkájukat profin és hatékonyan végzik, mert játékot csináltak a munkából.

Egy másik napon pedig azt mondta, nem baj, ha nem vagy elég motivált, játszd el, hogy az vagy – nézd meg az eredményt. 2019 van. 20 éves a HarmoNet – eleget nyűglődtem vele, gondolhatod! 20 év! SEMMI motivációm nem volt és szabadulni akartam tőle. Aztán eszembe jutott a Tamás mondata és példája.

December 28-án úgy ébredtem, hogy én mától ezért lelkesedni fogok! Ha nem, akkor is! Eljátszom!

Január hetedikére olyan mélyen és teljes szívvel csináltam újra (és csinálom azóta is) a korábban unalmas munkát, hogy csak bámulok magamon. Szóval próbáld ki, csinálj úgy mintha, hátha valóra válik – mint a mesében, meg a játékban! Ettől legalább négyszerezést várok idén – egy remek és új, motivált csapattal.

3. – Ha nem jönnek eléggé jó emberek, emelj árat!

Még 2010 környékén még végeztem egyéni terápiát, de túl sok nyűgös ember fordult hozzám, olyanok akikkel klasszikusan csak a baj van. Beszélgettünk erről Tamással, és annyit mondott:

  • Duplázz árat!
  • De hát az sok lesz –érveltem azonnal.
  • Majd fele annyi hülye jön, de te ugyanannyit fogsz keresni – mondta Tamás

Nem lett igaza, mert TÖBBEN jöttek, de már egyáltalán nem annyira hülyék. Én viszont eleve a hozzám jövők számát is csökkenteni akartam, hogy legyen időm másra és a hozzám fordulók lelki szintjét és minőséget is növelni szerettem volna.

Tamás újra annyit mondott: - Duplázz árat!

Most már nem pofáztam, hanem a dupla árat is megdupláztam. Itt tényleg feleződött a hozzám fordulók száma, de nem csak feleződött, hanem minőségében is lényegesen javult, csupa minőségi emberi kapcsolatra tettem szert.

Ha a másik 44 ember egyike akarsz lenni, aki ír a könyvbe, akkor hasonló terjedelemben ossz meg velem 3 tippet, de csak olyat, amit tőlem tanultál.

Az én könyvem lesz, ezért az én tippjeimet akarom bele!

Nos, miről kéne szólni a 45. Kasza napnak, a Marketing mestereinek?

Jelöld a Facebookon is, hogy ott leszel, és itt alul pedig jelezd a részvételi szándékodat a könyvben, valamint egyből le is tudod foglalni a VIP jegyedet!

135 működő marketingtipp