Foglald le a helyed a 49. Kasza napra!

Az Értékteremtés Művészete

Tudd meg a működő marketing és értékesítés teljes filozófiai hátterét!

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer embert vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

49. Kasza nap

Az Értékteremtés Művészete,

Tudd meg a működő marketing és értékesítés teljes filozófiai hátterét!

A nap mottója: Az értékteremtés művészete

Maximum 500 élő plusz maximum 500 ONLINE fő!

Foglald le a helyed MOST, mert gyorsan fogynak a jegyek!

Foglald le a helyed most!

Foglald le a helyed a 49. Kasza napra, szeptember 2.

  • Kezdés: 10:00

10:00 - 11:30 KASZA TAMÁS: Az értékteremtés művészetének TÖRVÉNYEI. Hogyan kell értéket teremteni? Miért nem tudsz eladni? Hogyan duplázd meg a bevételedet? Mi a lezárás szerepe a sikerességedben?

  • kávészünet

12:00 - 13:30 OLÁH TAMÁS: Értékteremtés a Lezárásban. Hogyan mutasd meg az értékeidet? Hogyan találj vagy teremts új piacokat? Hogyan hozd magad pozícióba?

  • ebédszünet

14:30 - 16:00 WEISER ISTVÁN: Az értékteremtés művészete a marketingben. Hogyan ne csináld? Hogyan igen? Hogyan legyél gazdag értékesítő? Hogyan kezeld a családodat, ha eddig akadályoztak?

  • kávészünet

16:30 - 18:00 KASZA TAMÁS: Valós életbeli példák. Hogyan mutasd meg az ügyfélnek, mennyit érsz? Hogyan kezeld az ügyfél elutasítását? Hogyan fényezd magad?

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

Az online alapjegy, PDF könyvvel most utoljára 5.000 Ft elővételben. Az 50. Kasza naptól ez már 10.000 Ft lesz.

A 49. Kasza nap könyve

Választhatsz az online és a helyszíni jegyekből:

JEGYEK FAJTÁI:

1.) 5.000 Ft (Alapjegy - ONLINE) - Minden jegyhez adjuk Kasza Tamás: Az Értékteremtés Művészete című könyvét PDF formátumban. Ez egy PDF formátumó könyv per jegy ajándékba!

2.) 10.000 Ft (Alapjegy - Helyszíni részvétellel) - Minden jegyhez adjuk Kasza Tamás: Az Értékteremtés Művészete című könyvét nyomtatott formában. Ez egy nyomtatott könyv per jegy ajándékba! Ha csoporttal jelentkezel, akkor is.

3.) 7.500 Ft (Jegyplusz - ONLINE) - PDF könyv + egy órás kiegészítő CD tartalma MP3 formátumban. Kasza Tamás és egy VIP ügyfél beszélget, a téma: Értékteremtés a gyakorlatban.

4.) 14.990 Ft (Jegyplusz - Helyszíni részvétellel) - Nyomtatott könyv + egy órás kiegészítő CD. Kasza Tamás és egy VIP ügyfél beszélget, a téma: Értékteremtés a gyakorlatban. Ezt a CD-t csak annyi példányban gyártjuk le, amennyit előzetesen megrendeltek belőle! Csak ehhez a naphoz adjuk ki, később a CD már nem lesz elérhető! Ha a CD-t nem rendelted meg előre, akkor a Kasza nap helyszínén 10.000 Ft-ért még az MP3 felvételt megkaphatod aznap.

5.) 13.500 Ft (Prémium jegy - ONLINE) - A nap felvételét is meg fogod kapni, ha még ráteszel 6.000 Ft-ot. Ezt a felvételt szintén MP3 formátumban fogod megkapni a Kasza nap után emailben. Kb. 4,5 óra felvétel lesz rajta. 10:00 - 16:00 -ig. A Prémium jegy így tartalmazni fogja a könyvet PDF formátumban és a Kiegészítő CD-t, valamint a nap felvételét MP3-ban.

6.) 19.980 Ft (Prémium jegy - Helyszíni részvétellel) - A nap felvételét is meg fogod kapni CD-n, ha még ráteszel a Helyszíni Jegy Plusz árára 4.990 Ft-ot. Ezt a felvételt még aznap oda akarjuk adni neked 18:00-kor. Kb. 4,5 óra felvétel lesz rajta. 10:00 - 16:00 -ig. Ez a jegy 19.980 Ft. Ezt a CD-t is csak annyi példányban gyártjuk le, amennyit előzetesen megrendeltek belőle, és csak ehhez a naphoz adjuk ki! Ezért rendeld meg előre! Ha nem rendelted meg előre, akkor a Kasza nap helyszínén 10.000 Ft-ért, vagyis dupla áron az MP3 felvételt még megkaphatod aznap.

7.) Ha VIP jegyet szeretnél (csak helyszíni részvétellel), első sor, asztallal, nyomtatott könyv, CD, nap felvétele, az 25.480 Ft lesz.

8.) Ha Csoportos jegyet szeretnél (csak helyszíni részvétellel), mert hoznád a munkatársaidat is, akkor jelentős kedvezménnyel 100.000 Ft-ért 20 belépőjegyet kaphatsz, mindegyikhez egy-egy könyvet is mellékelve.

Az online jegy mellé 5.000 Ft + 1.000 Ft (futár) = 6.000 Ft felárral kérhetsz nyomtatott könyvet is.