Te vagy a Brand interjú

Csábi Boróka, a Te vagy a brand alapítója, tanácsadó vagy inkább inspirátor készített videót, amit 1,2 millióan néztek meg; írt cikket, melyet ötvenezren olvastak; sokezres nézettségű posztokat indított Facebookon és Instagramon; omlott össze weboldal, mert akkora forgalmat terelt rá; épített fel Pinterest oldalt, melyet félmillióan látogatnak havonta; egészséges életmód blogját naponta háromezren olvasták.

Az 53. Kasza napon pedig összeszedi, és megosztja velünk, hogy a legjobb ügyfelei - az 1000 hallgatójukból - hogyan éltek túl és tudtak terjeszkedni az elmúlt évben.

Továbbolvasom...

Te vagy a brand!

De el is adsz? És le is zársz?

Ezt kaptam Csábi Borókától a "Te vagy a brand" tulajdonosától:

Szia Tamás!

Szeretném megköszönni, hogy kiképezted az értékesítőmet Németh Nettit. Netti évek óta nálad tanul, olvasta a könyveidet, sőt, képzeld azt mesélte, hogy elalvás előtt a hanganyagaidat hallgatja. Elképesztő, hogy mit csinál. Nálunk egy tanfolyam 20-30.000 Ft körül mozog. Nos, ha valakit Netti felhív egyben elad 3-4 tanfolyamot. Ilyet még én sem csináltam, pedig én vagyok a tulajdonos. Őszintén, szerintem még nálam is jobb.

Oh és, hogy mondjak még valamit: 20 éves.

Felépített a cégben egy sales csapatot, betanította őket, bekvótázza őket és megduplázta az árbevételünket.

Köszönöm neked.

Netti nagyon inspiráló személyiség. Szerintem be kéne mutatni az ügyfeleidnek. Ha valaki így tud eladni 20 évesen, akkor ne keressük a kifogásokat.

Boróka

Egyből lecsaptam erre az adatra, és készítettünk egy riportot Nettivel (51 perc):

Továbbolvasom...