Te vagy a Brand interjú

Csábi Boróka, a Te vagy a brand alapítója, tanácsadó vagy inkább inspirátor készített videót, amit 1,2 millióan néztek meg; írt cikket, melyet ötvenezren olvastak; sokezres nézettségű posztokat indított Facebookon és Instagramon; omlott össze weboldal, mert akkora forgalmat terelt rá; épített fel Pinterest oldalt, melyet félmillióan látogatnak havonta; egészséges életmód blogját naponta háromezren olvasták.

Az 53. Kasza napon pedig összeszedi, és megosztja velünk, hogy a legjobb ügyfelei - az 1000 hallgatójukból - hogyan éltek túl és tudtak terjeszkedni az elmúlt évben.

Továbbolvasom...

Kasza Klubkártya

Kasza Tamás vagyok, a bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Azonnal használható gyakorlati tudást adok át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

A Kasza Klubkártya rendszerrel szintén a magánszemélyeknek kívánunk segíteni, és a cégeknek, hogy növeljék értékesítésüket.

Továbbolvasom...

Kiléptem a saját komfortzónámból...

A júliusi, második Vezetői Kommunikációs Képzésen is a résztvevők a várakozásnak megfelelően áttörték a saját gátjaikat.

Itt egy csokor azokból a sikerekből, amit a képzés után írtak a résztvevők.

Szeptemberben lesz a 2.és a 3. része a képzésnek. Érdeklődni Sushinál vagy Daninál lehet.

Továbbolvasom...