Eladsz vagy leadsz?

3 tipp, hogy ne kelljen lejjebb adni

Hogyan adj el telefonon ezekben az időkben, ha eddig se volt olyan könnyű?

Takács Dániel írása

Kevesebb mint egy hónapon belül lesz két éve, hogy a Kasza Team tagja vagyok. Több ezer ember előtt adtam elő és több ezer ügyféllel beszéltem ez idő alatt telefonon. A 10.000 Ft-os tréningtől a közel bruttó 3.000.000 Ft-os képzésig értékesítettem a szolgáltatásainkat. Ezek nagy számok. Sok-sok tapasztalat. Jó pár kudarc, kihívás és hatalmas mennyiségű öröm, ami az egyik “fizetségünk” is egyben. Ebben a blog bejegyzésben megosztom veled azt a három fő dolgot, ami azonnal és könnyedén beépíthető a telefonos tárgyalásodba, vagy akár az online tevékenységedbe úgy, hogy nem kell zavarba jönnöd közben és nem kell a betanult kérdéseidre figyelned, vagy más rendszereket használnod.

Előfordulhat, hogy a “home office”-ban nehezebb fókuszálni a teendőkre, mivel nincsen saját területünk, családtagok jelen vannak, kicsi a hely, hangoskodnak, fúrnak a szomszédban stb. Úgy tűnik, hogy több időnk van cselekedni, több időnk jut a munkára, viszont előfordulhat, hogy nem vagyunk annyira produktívak. Sok teendő között sokkal könnyebb előre haladni, mint kevés teendő között. A kevés munkától tud az ember elkedvetlenedni és úgy érezheti, hogy semmi ereje sincs.

Jelen helyzetben még több kifogást gyárthatunk saját magunknak a munka ellen, és az ügyfelek is még több kifogással rendelkezhetnek, mivel a körülmények, a média, a rossz szándékúak még több félelmet generálnak az egész világon. Neked nem okokat kell keresned, hogy mi miért történik most, ha nem stabil pontnak kell lenned a családodnak, a barátaidnak és az ügyfeleidnek is, hiszen ha te elveszíted a stabilitásod, akkor velük mi lesz?

Jó olvasást!

Továbbolvasom...

Vidéken újrakezdők - Költözz vagy ne?

A VIDÉKEN ÚJRAKEZDŐK videósorozat szeretne segíteni abban a döntésben, hogy add el-e a városi ingatlanodat, és menj el-e vidékre újra kezdeni az életedet.

Érdekes embereket és sorsokat mutat be. Eddig 6 videó készült.

Köszönjük az azonos nevű facebook csoportnak és adminjainak a támogatást.

Továbbolvasom...

Káoszkezelő videók

Készítettem az elmúlt 5 hétben több, mint 30 videót, amivel segíthetsz a barátaidnak. Ezek közül 27 videót, amelyek segíthetnek újraindulni és fenntartani a kedved, meg tudsz nézni itt is.

Ez a bejegyzés bárkinek elküldhető. Tehát, küldd el a barátaidnak ennek a bejegyzésnek a linkjét!

Továbbolvasom...