Útmutató a Kasza Team videóportáljához

Nagyon sok anyagunk van, amit a https://lezaras.online portál felületén tudsz elérni, pl. a Kasza napok, az MLM napok, a Lezárás 55 törvénye videókurzus, stb. Ezek között vannak ingyenes és vannak fizetős anyagok is.

Az oldal használatával kapcsolatosan két lehetőség van: vagy már korábbról is van ott felhasználói fiókod és akkor megvannak a belépési adataid, vagy új jelentkező vagy és csak a jövőben lesz majd hozzáférésed.

Ha új vagy, akkor az első portálhozzáférés előtt e-mailben megkapod a felhasználóneved (ami 2022. májusától az email címed), és az első belépéshez szükséges átmeneti jelszót, amit a belépés után meg kell változtatnod.

Ha nincs hozzáférésed a portálhoz, akkor is ad neked ez a bejegyzés fontos infókat, mert foglalkozunk a Gmail beállításaival is, amiket szerencsés tudni, ha meg akarod kapni a fontos leveleket.

Kitérünk a bejegyzésben a Freemail korlátaira is.

Továbbolvasom...

Tóth Tamás átveszi az Excalibur díjat

2022. szeptember 7-én, az 57. Kasza napon sikerült személyesen is átadnom Tóth Tamás VIP ügyfelemnek az Excalibur díjat.

Erről azt érdemes tudni, hogy évente egy alkalommal mindössze egy VIP ügyfelemnek adom át, és annak, aki megkapja nagyon sok feltételnek kell megfelelnie.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Érték és Minőség Nagydíjat® kaptunk

34 pályázó 41 pályázata, köztük Kasza Tamás: Magyar mese - A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg című könyve, érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy használatát az Országházban 2022. szeptember 8-án.

Az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy megtestesíti, kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét az értékek és a tanúsított minőség iránt!

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...