Fűvágást vállalok, no csak a feleségemnek!

Fűvágást vállalok, no csak a feleségemnek!

Jelentem megvan az új hobbim és testmozgásom! Vége az analóg Kaszának, a való életben is elektromos digitális Kasza lettem.

Azért nem benzines kaszát vettünk, mert nem szeretjük a szagát és kímélni akarjuk a környezetet.

Hozzáöltöztem a visoromhoz (arcvédő), (aki nem értené a viccet az X-Menben az egyik mutánsnak volt visora, amivel lézerfényt lőtt ki a szemével).

Fűnyírót tologatni nem az álmom, de amikor ezt az elektromos kaszát kipróbáltam, tudtam, hogy ezzel el fogok tudni órákig játszani. Olyan helyeken is le tudom vágni vele a füvet, ahol a hagyományos kaszával nem tudom, mert nem fér oda.

A reggeli testmozgás másfél órásra sikeredett, mert ennyit bírt a dupla akkumulátor. Utána szépen letisztítottam a gépet és elraktam pihenni. A két akkut pedig felraktam a töltőre.

Nos, amit a kertből látsz, azért az a feleségem munkája, ne engem dicsérj. Ma a hátsó kertben volt meló, ahol a sok esőtől megnőtt a fű, és a sima fűnyíró már nem bírt vele.

Ez az, amikor egy lezárási specialista kell, fentről lefelé kell vágni a füvet a leéjig. Uh, ez erőltetett volt, de tetszik.

Ez a különbség egy hagyományos értékesítési tréning és a mi lezárási tréningjeink között: ha már mással nem tudtál eredményt elérni, akkor gyere hozzánk! Mondjuk, eredményt mi sem garantálunk, mert a te dolgod a képességeid fejlesztése, nem pedig a miénk! De az utat meg tudjuk mutatni.

Vagy gyere hozzánk egyből, ha látod, hogy nem gondoztad a tudásod kertjét az elmúlt időben és magas a fű.

Kaszáljunk együtt!!!

49. Kasza nap

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: