58. Kasza nap díjátadói

Kitalálta magáról Gabi, hogy ő a főnökasszony és köszönjünk Péternek, a férjének a segítségét, mert ez az ő ötlete volt. Ha lenne olyan díjunk, hogy a legodaadóbb férj, aki támogatja a feleségét mindenben, akkor ő kapná meg. Ő volt ugyanis az, aki a Gabinak azt mondta, hogy miért nem kezdesz el vállalkozni? 3 gyermek mellett ez nem kis feladat, rengeteg tanulás kellett hozzá, ilyenkor Péter megkapta őket. Úgy kell neki, ő csinálta őket!

Olvasd el a bejegyzésem!

Továbbolvasom...

Tóth Tamás átveszi az Excalibur díjat

2022. szeptember 7-én, az 57. Kasza napon sikerült személyesen is átadnom Tóth Tamás VIP ügyfelemnek az Excalibur díjat.

Erről azt érdemes tudni, hogy évente egy alkalommal mindössze egy VIP ügyfelemnek adom át, és annak, aki megkapja nagyon sok feltételnek kell megfelelnie.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Érték és Minőség Nagydíjat® kaptunk

34 pályázó 41 pályázata, köztük Kasza Tamás: Magyar mese - A diák, a királylány, a hegyi tündér és a szőke herceg című könyve, érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy használatát az Országházban 2022. szeptember 8-án.

Az Érték és Minőség Nagydíj® Tanúsító Védjegy megtestesíti, kifejezi Magyarország elismerését és elkötelezettségét az értékek és a tanúsított minőség iránt!

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...