10 éve a csúcson

Pal Metkaval, arany fokozatú szlovén franchise partneremmel aláírjuk a kiterjesztett Lezárási Specialista joghasználati szerződést a Cafe Freiben.

Olvasd el a bejegyzést!

10 éve a csúcson

Pal Metkaval, arany fokozatú szlovén franchise partneremmel aláírjuk a kiterjesztett Lezárási Specialista joghasználati szerződést a Cafe Freiben. Ezzel ünnepeljük az elmúlt 10 év közös együttműködését, és a rengeteg sikeres ügyfelet, akiket Metka kiképzett a lezárási techre.

Hatalmas tervekkel és Dragan Šibanccel az oldalán a teljes volt jugoszláv területért felelősséget vállalnak és megígérték, hogy nem csak Szlovéniában lesznek piacvezetők, hanem minden volt jugoszláv országban, ezzel kiterjesztve a felelősségi zónájukat!

Metka_es_Dragan

Metka Pal és Dragan Šibanc

Minden azzal kezdődött 2012-ben, hogy barátoktól sokat hallottam Metkaról, és eldöntöttem látatlanban, hogy nekem együtt kell dolgoznom ezzel a superlady-vel! A többi pedig, ahogy mondani szokták, történelem! Metka a tréningjeivel tízezrekre volt eddig pozitív hatással, az újság és TV megjelenésivel emberek százezreihez ért el. Most pedig a milliós nagyságrend jön!

Nagyon sok sikeres évet kívánok nekik és magunknak!

Metka így köszönte meg:

metka_valasza

Köszönöm szépen Tamás, a sok segítséget és nagyszerű barátságodat. Örökre megváltoztattad az életemet és megmutattál egy olyan utat, ahol segíteni tudok elsősorban saját magamnak és nagyon sok embernek. 🙏🏻 Ez az út hozta az életembe Dragant is, a szerelmemet ❤️ és nagyon örülök, hogy ezentúl együtt tesszük jobbá a területünkön élő nagyszerű emberek életét ✈️🏆. Aki veled dolgozik az egyszerüen sikkerre van ítélve 😁!


Érd el a céljaidat!

Gyere el november 16-án, hogy lásd, meg lehet csinálni!

Jelentkezés, itt lejjebb!


Mi a következő lépésed?

1. Foglald le a helyed a következő "5 perces Lezárás" tréningre:

  1. december 19-20., kedd-szerda

5 perces Lezárás

2. Foglald le a helyed a következő Kasza napra:

  1. december 6., szerda.

A következő Kasza nap

3. Tervezd meg a 2024. évedet:

11. EGYNAPOS CÉL- ÉS ÉVTERVEZŐ TRÉNING
Tervezd meg a jövődet!

  1. november 16., csütörtök.

11. egynapos cél- és évtervező

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: