Adó 1% felajánlás

Hogyan rendelkezhetsz a befizetett adód 1+1 százalékáról?

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezz az összevont adóalapod után befizetett személyi jövedelemadód 1+1%-áról. Ezt legkésőbb május 20-áig az szja-bevallástól függetlenül is megteheted.

Magánszemélyként az idén is dönthetsz úgy, hogy a megfizetett személyi jövedelemadód 1%-át felajánlod egy regisztrált civil szervezetnek (az adószáma alapján), további 1%-át pedig valamely technikai számmal rendelkező vallási közösségnek vagy a kiemelt költségvetési előirányzatnak (ez 2020-ban a Nemzeti Tehetség Program).

Az 1+1 százalékodról akkor is érdemes rendelkezned, ha például KATA-s átalányadót fizettél, és külön személyi jövedelemadót nem kellett bevallanod.

Ebben a bejegyzésben megmutatom, hogy én kinek ajánlom fel az 1+1 százalékom, és miért éppen neki.

Továbbolvasom...

A munka problémái

A képzéseink főként két olyan alapvető könyvre épülnek, amit L. Ron Hubbard írt. Ebben a videóban ezekről fogok neked beszélni, és megmutatom, hogy ezek az információk, vagy a hiányuk miként hathatnak rád, és hogyan befolyásolhatják a mindennapjaidat, illetve hogyan kapcsolódik ez a cégedhez és a munkatársaidhoz.

Szó lesz arról is, hogy miért érzi valaki magát bizonytalannak, illetve a biztonság miként teremthető meg.

Továbbolvasom...

Életem legjobb eddigi interjúja

Életem legjobb interjúját készítette velem Soós Dávid, tréner, coach és influencer.

Huszonéves létére már hatalmas sikereket ért el, több sikeres vállalkozást irányít.

Az 1 óra 20 perces videót itt tudod megnézni:

Továbbolvasom...

Milyen hatása lesz a mostani különleges gazdasági helyzetnek?

A helyzet egyszerre sokkal rosszabb, de jobb is, mint gondolnánk: Sok vállalkozás számára most lesz idő átgondolni eddigi működésüket.

Sokkal jobban gazdálkodnak a magyarok, mint ahogy gondoltuk – derült abból a felmérésből, amelyet 420 ember részvételével 2020 márciusában készítettek Kasza Tamás nemzetközi vezetési tanácsadó megbízásából.

A bajnokok trénereként is ismert szakember szerint az emberek jelentős része képes lesz online is átvészelni a helyzetet, de 21% még nem tudja mit fog tenni.

Továbbolvasom...

Pató Pálként küzdünk a céljainkért

A céljaink elérésében nem a kevés pénz vagy az önbizalomhiány, hanem halogatás a legnagyobb ellenségünk – derült abból a felmérésből, amelyet 140 ember részvételével 2018 decemberében készítettek Kasza Tamás nemzetközi vezetési tanácsadó megbízásából. A bajnokok trénereként is ismert szakember szerint az emberek jelentős része pontosan tudja, mit kellene csinálnia, de mégsem teszi.

Továbbolvasom...