49. Kasza nap: Az értékteremtés művészete

Megtartottuk 300 fővel a 49. Kasza napot szeptember 2-án!

Offline 120 és online 180 fővel nagyon sikeres lett a 49. Kasza nap, mert rendezvényekre és élő találkozásokra szükség van! Nem helyettesíti semmi az élő találkozókat.

Nézd meg a videókat, a képeket, olvasd el az összefoglalót, és gyere a következő Kasza napra te is!

Továbbolvasom...

Éppen könyvet írok!

Éppen könyvet írok! Érdekes, hogy könnyebben tudok gondolkodni, ha egy A3-as papíron előre megírom a könyv vázlatát!

Továbbolvasom...

Gyurik László: Az eredményes tanulás praktikái

Gyurik László VIP ügyfelem, az "Az eredményes tanulás praktikái" című könyv rendkívül eredményes szerzője válaszolt a kérdéseimre, amit itt ebben a bejegyzésben adok közre. Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan újult meg Gyurik László tevékenysége, milyen módon teremtett értéket, hogyan jutott el olyan helyekre is, ahová azt gondolnánk, hogy nem is lehet eljutni, és hogyan lett piacvezető a saját területén.

Továbbolvasom...

Hogyan vegyél egy elegáns és stílusos új autót?

Avagy miért vettem egy használt (új) Nissan Murano-t?

Sokan szokták kérdezni, milyen használt autót vegyek? Melyik a legjobb új autó? Vagy melyik a legjobb használt autó? Új autót vegyek, vagy használtat?

Nos, én megvettem életem álmát, amit nem gondoltam volna soha, hogy meg fogom venni! Nekem ez az autó új! Új, ami azt jelenti, hogy eddig nem birtokolt.

Amikor bejelentettem, hogy lecseréltem az autóm, akkor többen kérték az Állj ki magadért csoportból, hogy írjam le, hogyan kell autót venni, és miért vettem egy használt autót, egy új helyett! Nekik akarok kedveskedni ezzel a bloggal.

Továbbolvasom...

Vegyél új autót!

Szerinted rosszul vagyok bekötve, mert annak jobban örülök, ha egy ügyfelem vesz egy új kocsit mint, amikor én?

Mielőtt megmutatom én mit vettem, íme pár ügyfelem, akik most vettek. Ebben a bejegyzésben új autó tulajdonosakat mutatok be, akik a barátaink lettek és nagyon jó ügyfelek több éve!

Továbbolvasom...