Hogyan tudsz velem nyaralni?

A szeptemberi Kasza nap könyvéből:

Ajánlás

Minden olyan ügyfelemnek, aki példaképpé vált a környezete számára!

Nincs bent a könyvben: de Tóth Tamás az egyik ilyen. Valaki, akivel szívesen töltöm az alkotói szabadságomat Floridában, mert inspirál.

61. Kasza nap meghívó - Vincze Róbert, szabad cégvezető

Hogyan legyél milliomos?

Bevezetés

„Gyakorlatilag, az ember pontosan annyi pénzt keres, amilyen a meggyőződése arról, hogy ő mennyit ér.”

-- Adam J. Jackson

A könyvben sikeres emberek írják le a saját történetüket arról, hogyan váltottak alkalmazotti létből vezetőibe vagy vállalkozóiba, hétjegyű fizetést vagy bevételt elérve.

Személyes motivációikat osztják meg velünk, és hogy hogyan voltak képesek elérni céljaikat.

Kiemelhető, hogy a tréningeken való részvétel és a kommunikációs képességek fejlesztése segítette őket abban, hogy növeljék elért sikereiket.

Sokukat motiválta az anyagi függetlenség megszerzése is. Emiatt döntöttek a vállalkozói életút mellett.

Több stratégia ki fog rajzolódni a könyv lapjain, melyek közül neked kell kiválasztanod a számodra legmegfelelőbbet:

  • Van, aki mindig több lovat ült meg egyszerre.
  • Van, aki alkalmazott maradt, de vezetővé vált.
  • Van, aki vállalkozó lett.
  • Olyan is volt, aki cégbe társult be.
  • Néhányan az MLM-ben találták meg, amit kerestek.

Ami közös bennük, hogy minden lehetőséget kihasználtak, hogy szélesítsék látókörüket, és növeljék tudásukat. Az anyagiakon kívül az utazás és a kultúra szeretete is fontos szempont volt számukra, ami miatt többet akartak keresni, mint azelőtt.

Azt is megmutatjuk a könyvben, hogy a munka és a magánélet egyensúlyát hogyan lehet megteremteni, hiszen ez is szükséges a boldogsághoz.

A történetek meg fognak erősíteni abban, hogy céljaid megvalósításához nemcsak keményen kell dolgoznod, de a tanulásra és a fejlődésre is késznek kell lenned.

Az alkalmazotti lét nem mindig biztosítja azt a szabadságot, amellyel álmaidat és célkitűzéseidet követni tudod. Ez a könyv segíteni fog benne, hogy eldönts, hogy vállalkozó leszel, és így meg tudod majd változtatni az életed, és meg tudod valósítani a céljaidat.

Egy vállalkozás indítása kockázatos lehet, de ha jól megtervezed, tanulsz, és folyamatosan fejlődsz, akkor sikeres lehetsz.

Ebben a könyvben tippeket kapsz rá, hogyan lépj ki a korlátok közül, és hogyan váltsd valóra álmaidat a saját vállalkozásod révén.

Az sem baj, ha évtizedekig dolgoztál alkalmazottként. Nem késő elkezdened, ha már eleged van abból, hogy nincs elegendő jövedelmed, vagy ha egyszerűen emelnéd az életszínvonalad, hogy hosszabb távon eredményesebb és boldogabb legyél.

Nemcsak magad miatt érdemes tanulni és fejlődni. Ha Te magad sikeres vagy, akkor mások életére is nagy hatással lehetsz, és segítheted őket is a nagyobb siker és boldogság elérésében.

Itt olyan példákat kapsz, amelyek bemutatják, hogy egy vállalkozás elindítása tanulás nélkül elég nehéz. A könyvben szereplők közül sokan rengeteget dolgoztak, de nem tudtak elégséges bevételt teremteni a vállalkozásuk elején. Volt, akinek nehéz volt ügyfeleket szereznie.

Ha valaki vállalkozó szeretnél lenni, akkor fel kell rá készülnöd, hogy nagyobb felelősséget kell vállalnod, mint az alkalmazotti lét során, és hogy minden tönkre mehet, ha rosszul menedzseled a vállalkozásodat. A sikeres vállalkozóvá váláshoz elszántság és kemény munka, önfejlesztés és tanulás szükséges.

Tóth Tamás és Kasza Tamás Floridából, 2023. június 13-án

Tóth Tamás és Kasza Tamás Floridából, 2023. június 13-án


Mi a következő lépésed?

A 61. Kasza nap könyve

Foglald le a helyed a következő, 61. Kasza napra:

és a 61. Kasza nap könyve: Hogyan legyél alkalmazottból milliomos vállalkozó? is a tiéd lehet.

A következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték- és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: