Miért nincs elég ügyfeled?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogy "Miért nincs elég ügyfeled?". CSaba pár hete beavatott minket a TikTok használatának rejtelmeibe. Most viszont olyan információkat fog átadni, amivel eddig nem biztos, hogy szembe néztél: TikTok titkok 2.0.

CSaba azt mondta, hogy ezt a mai beszélgetést részéről a tisztesség diktálja, hogy teljes legyen a kép mindenki számára, akik a TikTok felé kacsingatnak.

Van valami a TikTokkal kapcsolatban, amit nagyon kell tudni.

Továbbolvasom...

Online eszközeim

Olvastad már a Digitális Nindzsa könyvemet?

A Digitális Nindzsa, vállalkozás határok nélkül című könyvemben arról írok, hogyan tudod elérni a szabadságot, és hogyan élj szabadon. A digitális világ itt van a küszöbön, és jobban át fogja formálni az életünket, mint bármi, ami eddig történt az ipari forradalom óta.

Továbbolvasom...

Mit csináljunk egy zaklató EX-szel?

Ne hagyd, hogy zaklassanak! Hogyan rázz le egy EX-et?

Lezárás, elengedés, megbocsátás. Egy rossz párkapcsolat vége!

De mi van akkor, ha az egyik fél ezzel nem ért egyet, és isteni küldetésének tekinti, hogy boldoggá tegye azt, aki épp most dobta ki azért, mert ez nem sikerült?

Továbbolvasom...

Építs egy kertet!

Építs egy kertet, ha bőségben akarsz gondolkodni és élni!

Hogyan kapcsolódik ez az ügyfélszerzéshez? Nos, olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Hogyan használd a TikTokot márkaépítésre?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogyan Hogyan használd a TikTokot márkaépítésre.

CSaba egy alig 3 hónapos TikTok fiókkal már közelít a 2,5 milliós bevételhez, így a tapasztalatai sokat segíthetnek neked is.

Továbbolvasom...

Németh Ildikó – a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója

Ebben a bejegyzésben két olyan VIP ügyfelünket szeretném bemutatni, akik teljesen megújultak és NULLÁRÓL újra kezdték a vállalkozásukat.

Németh Ildikó – a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója, a könyvek szerzője, és férje, Kozma Zoltán, aki a marketinges a cégnél, beszélnek arról a 47. Kasza napon a színpadon, hogyan sikerült nekik mindezt elérni.

Ismerd meg őket, és reményeim szerint a történetük téged is inspirálni fog, kedves Olvasó!

Továbbolvasom...

L. Ron Hubbard: Földi küldetés sorozat

Emlékszel, hogy érezted magad, amikor először láttad a csillagok háborúját?
Ez a könyv ugyanolyan érzéseket ébreszt majd benned.

Orson Scott Card

Most először elérhető magyarul, mind a 10 kötet - keményfedeles változatban!

Továbbolvasom...

A Lezárás elméleti háttere

Kasza Tamás lezárási specialista, nemzetközi tréner és bestseller író 2007-ben elhozta Magyarországra a „lezárást”.

A „lezárás” az értékesítés teljesen kidolgozott rendszere, amely megmutatja, hogyan tudjuk megkapni az ügyfél figyelmét, hogyan tudunk erős egyetértéseket kialakítani, és hogyan érjük el, hogy az ügyfél nálunk költse el a pénzét, ne a konkurenciánál.

Összeállítottam egy olyan ismeretanyagot, amellyel meg tudod érteni, hogyan működik a „lezárás” közben az ügyfeled elméje és milyen személyiséggel állsz szemben.

Továbbolvasom...

Zseli Csaba előadása

Minden egy Kasza nappal kezdődik!

Mindenkinek szüksége van egy mentorra. Nagyon szerencsés vagyok, ha a szerencse egyenlő azzal, hogy rohadt sokat tanultam és dolgoztam az eredményekért. Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan barátom, olyan mentorom lehet, mint Tamás. Miért van szüksége mindenkinek egy jó vezetőre, egy jó mentorra? Az ember kényelmes és mindig kell egy olyan példa, egy olyan motiváló közeg vagy olyan vezető, aki egyre jobb és jobb teljesítményre sarkall minket.

Zseli Csaba

Hallgasd meg Zseli Csaba, Excalibur Díj nyertes, szabadságmentor előadását!

Továbbolvasom...

Hogyan legyen csodacsapatod?

A legtöbb ügyfelem azzal búcsúzik egy tréningünkről, hogy nekünk van a legjobb csapatunk, és szeretné, ha neki is ilyen lenne!

Szeretném, ha minél több embernek lenne ilyen csapata!

Ezért a csapatépítésről fogok beszélni az április 13-i online VIP tréningen, amire már van 30 előfizető, szóval tuti megtartjuk, sőt jövő júliusig folyamatosan tartani fogjuk.

Továbbolvasom...