Értékesítési horoszkóp

Ha valaki horoszkópot készíttet, horoszkópot tanulmányoz, akkor általában az érdekli, hogy neki saját magának vagy a környezetében lévő embereknek milyen személyisége van, mik az erősségeik, mik a gyengeségeik, milyen pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak.

Egyszóval arra az ősi, ősi kérdésre keresi a választ, hogy „Ki ez a fickó?”.
Megbízhatok benne?
Mi fog történni, ha egyedül hagyom az irodámban?
Kutatni fog a papírjaim között?
Belenyúl a pénztárcámba?
Ha adok neki egy borítékot tele pénzzel, hogy vigye be a bankba, akkor a pénz a bankba fog megérkezni, vagy a fickóval együtt egy kártyabarlangban, vagy a lovin landol?
Ha rábízom az asszonyt, hogy vigye ki a repülőtérre, akkor vajon rendben kiviszi, vagy útközben megpróbálja elcsábítani?

Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége a horoszkópban a fentiekre keresi a választ.

Takács Dani kollégánk írt egy cikket ebben a témában, amit most hírlevélként is megosztok. Van egy olyan tényező, amit meg lehet figyelni, de sajnos a hagyományos horoszkópban ezt nem találod meg.

Mit írt nekünk Takács Dániel?

Takács Dániel: Értékesítési horoszkóp

Csapatunknak, a Kasza teamnek köszönhetően manapság egyre inkább tisztelik az emberek az értékesítőket. Célunk, hogy ne ránduljon össze az ember gyomra attól, ha egy értékesítő felhívja őt.

A segítséget többen el tudják fogadni, és teljesen jó néven veszik, ha egy személy segíteni akar neki. Viszont vannak olyanok is, akik nehezen fogadják el, vagy abszolút nem.

A segítség nem arról szól, hogy megcsinálsz valaki helyett valamit. A segítség az, amikor hozzájárulsz egy célhoz, amit valaki el akar érni, és nem nagyobb mértékben teszed ezt, mint ő. Ez fontos. Ha többet segítesz valakinek a céljában, mint amit ő maga tud hozzátenni, az nem mindig a legjobb megoldás, mert a segítséget kapó személy nem fogja ezzel annyira boldognak érezni magát hosszútávon.

Történt velem olyan régebben, hogy segíteni akartam egy ismerősömnek, és teljesen jó szándékkal álltam a dologhoz, de ennek ellenére vissza lettem utasítva. Lehet, hogy te is voltál már így. Ez a személy kis idő múlva még hozzám is vágta – miután kudarcot vallott –, hogy azért segíthettem volna. Ha van a környezetedben ilyen személy, akkor onnan menekülj!

A segítség az élet része. Minden teremtett élőlény, dolog, tárgy segít valakinek, valaminek, más különben nem létezne. Igaz?

Ha valakit meg akarsz gyorsan ismerni, kérdezd meg őt, hogy mit gondol a segítségről. Meg fogsz lepődni milyen válaszokat kapsz.

Az értékesítés a segítségről szól.
Az “értékesítés” szó, az “ér” szóból ered. Az “ér” szónak van egy olyan eredete, hogy “közelít”. Forrás: WikiSzótár.hu

Magyarán az értékesítő segít közelebb kerülni neked a célodhoz.

Értékesítőkkel mindig dolgod lesz, ha a céljaidat követed, bármit is csinálsz.

Az értékesítést nem a véletlen vezérli. Meggyőződésünk, hogy természeti törvényeken alapszik, amit Kasza Tamás tréningjein megismerhetsz és elsajátíthatsz.

Biztos vagyok benne, hogy amennyiben ezt az írást olvasod, akkor hiszel abban, vagy meggyőződésed, hogy létezik segítség.

Ha feltevéseid vannak a segítséggel kapcsolatban, akkor sincs nagy baj.
Persze csak akkor nincs nagy baj, ha jószándékú vagy és támogatod a dolgok javulását.
Ezt úgy tudod orvosolni, hogy megtalálod azt, hogy mikor és kinek próbáltál segíteni és nem tudtál.

Az értékesítési horoszkóp nem arra, utal, hogy a csillagok állását kell nézned, vagy a sors titokzatos véletlenjeire kell hagyatkoznod.

A horoszkóp szónak van egy eredete, ami az, hogy “ránéz”. Forrás: WikiSzótár.hu

Az eladás egy tudatos folyamat, és van egy varázslatos része: az, hogy az ügyfelet milyen létezőséggel ruházod fel.

“Ha azt mondod, hogy ma rossz napom lesz, akkor aznap rossz napod lesz. Ha azt mondod, hogy jó akkor jó napod lesz.”

Igazad lesz mindenképpen.

Értékesítőként soha nem mondhatod meg az ügyfeledről előre, hogy ő ilyen vagy olyan. Ismerd meg, és aztán döntsd el, hogy akarsz vele üzletet kötni vagy sem.

Ha értekesítő vagy, aki többet akar keresni, akkor javaslom, hogy keress fel minket, mert nem csak az számít, hogy mennyit keresel hanem az is, hogy mi az a különbözet, amit nem keresel meg valami miatt.

Ha cégvezető vagy, aki még elad, és még neked is kell személyesen értékesíteni, akkor ne vesztegess éveket azzal, hogy elavult technikákkal próbálkozol. Tegyél próbára minket!

Ha magánszemély vagy, aki jobban ki akar állni magáért és több határozottságot szeretne, mivel sok-sok megpróbáltatáson vagy túl, akkor ne halogass! Több van benned, mint gondolnád!

Mi tudunk segíteni. A képzéseink képesek erre. Valahol közös célunk van veled is. Ennek a világnak egy sokkal barátságosabb és virágzóbb helynek kell lenni. Gyorsan!


Tehát, ahogy Takács Dani írta, nézd meg, hogyan áll a személy a segítség kérdéséhez, és látni fogod a kapcsolatotok jövőjét.

A VIP Extra képzésen ennek minden összetevőjét feltárjuk. Az ősszel induló 10 napos VIP Extra napos képzésre most még bekerülhetsz.

VIP Extra 10 napos

A képekességeket pedig a Vezetői szándék kommunikációs képzés adja ehhez.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: