Durva kezdés, segíts légy szíves!

Megírtuk a Szuperszonikus lezárás másképp könyvet, és a kérdésem, hogy az elejének a végleges formája nem lett-e túl durva?

Megtennéd, hogy elolvasod és visszajelzel?

Bevezetés

A lezárás arról szól, hogyan kezeled az ügyfél halogatását kifogáskezeléssel. De ehhez értened kell, hogyan kell az ügyfelet olyan helyzetbe hozni, hogy legyen egy olyan kifogása, amire rá tudsz zárni.

A fenti két mondat százmillió forintomba került, és kb. 25.000 munkaórába, amit a lezárás kutatásába fektettem. A jó hír, hogy Neked nem fog kelleni 25 év ahhoz, hogy megértsd a fentit, de nagyjából öt év igen - ez a rossz hír! A képzéseinkkel le tudom vinni 2,5 évre, de lejjebb nem, mert annyira értik meg az emberek azt, amiről itt beszélek, amennyire rend van a fejükben. Ha valaki nem érti Kasza Tamást, akkor kicsit zavaros az agya. Ez konkrétan azt jelenti, hogy az összes ellenlábasom buta, és ha ezt a könyvet olvasod, akkor Te a barátom vagy, és okos. De még neked is meg kell szenvedned az úton, mert ebben a könyvben nem közhelyeket fogok pufogtatni, hanem egy merőben új technológiát adok közre.

De ne aggódj, mert a könyvből, ha csak egy mondatot veszel ki, már azzal is milliókat fogsz tudni keresni, és akkor majd lesz időd és pénzed, hogy megértsd a maga teljességében a lezárást, amit 30 nap tréning keretében tudunk neked átadni kb. 2,5 év alatt.

A lezárás arról szól, hogyan kezeld az ügyfél halogatását.

Az értékesítő dolga kivenni az időt a tárgyalás és a vétel között.

Találkoztál már olyan értékesítővel, aki előre tudta hozni a vásárlásodat, amit csak későbbre terveztél?

Ezek az értékesítők aranyat érnek! Mert ha nem pörög az eladás, akkor a termék ott áll a polcon vagy a raktárban, a szolgáltatást nem adják el senkinek. Megy az idő, jön a rezsi fizetés, de nincs bevétel. Vagy nem annyi, amennyi lehetne. Régen nekem is sok időm volt, mert nem volt ügyfél, akivel foglalkozhattam volna, viszont pénzem sem volt. Most pedig azért van sok időm, mert annyira tudok lezárni, hogy egy Kasza nap alatt annyit keresek, mint régen két év alatt.

Igen, Te is el tudsz jutni ide. Ne aggódj. Ha eddig nem ment, elmondom, miért nem ment. Ha már eddig is jól ment, akkor Te azért nem fejlődsz, mert másoknak nem tudod átadni azt, amire Te képes vagy! Szóval készen állsz arra, hogy megtanuld a lezárást tőlem? Igen? Nos, rendben! Öt évedbe fog kerülni! De először is tisztázzuk le, hogy bár nagyon fontos, de a lezárás nem csak a kifogáskezelésről szól, mert az a kilenc pontból csak egy!

A könyvnek az a célja, hogy az önbizalmadat felvigye egy olyan szintre, hogy bármikor bármelyik leendő ügyféllel elkezd és befejezd az értékesítést, mert rendelkezel egy olyan forgatókönyvvel, ami végig visz addig, hogy igazán sok pénzt keress azzal, hogy eladsz.

Ha már értékesítesz, akkor ne legyél már szegény!

Ha már jól megy, akkor pedig menjen jobban és egyszerűbben!

Az értékesítésben lehet sokat keresni, és szinte semmit. Csak a fix fizetésen élők keresnek közepesen belőle. Olyan ez, mint a művészeknél, vagy egy sztár vagy, vagy egy senki. Nem nagyon van átmenet. Ahogy elkezdtem érteni, amit oktatok simán elértem az évi 17 millió forint bevételt, aztán dupláztam, aztán dupláztam, aztán dupláztam.

Kezdetnek tudnod kell, hogy a LEZÁRÁS nem az eladás utolsó lépése, hanem egy stratégia az elejétől a végéig, amit neked kell tudatosan felépíteni.

Egy olyan tudás anyagot alakítottam ki, amit bárki megtanulhat, elérheti az eladás, és lezárás egy olyan új szintjét, ami eddig még csak elképzelni sem mert.

A vásárlásnak van egy természetes folyamata, és amikor ezt a folyamatot nem alkalmazza az értékesítő, akkor szenved és nem keres. Szegény lesz!

Az elmúlt huszonöt évben négy okot találtam arra, ami azt okozhatja, hogy nincs elég bevételed:


Köszönöm, hogy elolvastad! Várom a véleményed!

Persze a négy dolgot a Kasza napon mondom el:

A következő Kasza nap: www.kaszanap.hu

  1. április 29.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: