Hogyan tudsz velem nyaralni?

A szeptemberi Kasza nap könyvéből:

Ajánlás

Minden olyan ügyfelemnek, aki példaképpé vált a környezete számára!

Nincs bent a könyvben: de Tóth Tamás az egyik ilyen. Valaki, akivel szívesen töltöm az alkotói szabadságomat Floridában, mert inspirál.

Továbbolvasom...

Tóth Tamás átveszi az Excalibur díjat

2022. szeptember 7-én, az 57. Kasza napon sikerült személyesen is átadnom Tóth Tamás VIP ügyfelemnek az Excalibur díjat.

Erről azt érdemes tudni, hogy évente egy alkalommal mindössze egy VIP ügyfelemnek adom át, és annak, aki megkapja nagyon sok feltételnek kell megfelelnie.

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...

Kasza Klubkártya

Kasza Tamás vagyok, a bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Azonnal használható gyakorlati tudást adok át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

A Kasza Klubkártya rendszerrel szintén a magánszemélyeknek kívánunk segíteni, és a cégeknek, hogy növeljék értékesítésüket.

Továbbolvasom...

Az intelligens fűtőfólia intelligens tulajdonosa

Tóth Tamás VIP ügyfelem, az "Intelligens Fűtőfólia" intelligens tulajdonosa válaszolt a kérdéseimre, amit itt ebben a bejegyzésben adok közre. Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan újult meg Tóth Tamás tevékenysége, és hogyan lett piacvezető a saját területén.

A megújulás lesz a 47. Kasza nap témája is 2020. március 4-én.

Tóth Tamás sikertippjeit olvashatod "A Marketing Mesterei" című könyvemben is.

Továbbolvasom...