45. Kasza nap

Hogyan kerestünk másfél év előkészítés után 10 milliót egy nap alatt 2008-ban?

A 45. Kasza nap könyve a nyomdában van!

Itt az előszó, miért vedd meg! Emlékezz, szeptember 4-én 10.000 Ft-ba fog kerülni, most csak 5.000!

És csak 1000 példányban nyomtatjuk ki, ha elfogy, akkor nem tudod megvenni majd!

Hogyan kerestünk másfél év előkészítés után 10 milliót egy nap alatt 2008-ban?

BEVEZETÉS

Tizenegy éve és 45 Kasza napja vagyunk a csúcson!

Az első Kasza napra 260 fő jött el, és az aznapi összesített bevétel meghaladta a nyolcjegyű összeget a továbbértékesítésekkel együtt. Az első Kasza nap felkatapultált a csúcsra!

A jelenlegi csapatból Oláh Tamás is ott volt! Illetve Merksz Annamária ingyen vállalta, hogy a hoszteszek és a számlaírás irányítója lesz. Egy VIP ügyfelem VIP felesége, aki azóta is segít nekünk minden Kasza napon.

A részvevők közül senki nem fizetett előre, csak e-maillel jelentkeztek be. A hotel sem volt előre kifizetve. A hotel értékesítési igazgatója ott állt mellettem reggel 9:45-ig. Egy nagy papír dobozba gyűjtöttük a pénzt. Kétezer forint volt egy belépő. Láttam a hölgy szemében még 9:10 fele, hogy nem hiszi el, hogy ebből bármi lesz. Már előre fél, hogy ki fogják rúgni, hogy hitt egy szimpatikus trénernek, akit minden ismerőse csak ingyenélőnek nevezne. Az 520.000 Ft nagy részét neki adtam a hotelre. Aznap 89 CD-t vettek, 250 könyvet és 35 VIP programot. Közben az egyik előadó eladott egy 35.000 dollár értékű tagságot az egyik résztvevőnek. 2008. szeptember 3. pont a születésnapom! Akkor lettem 34 éves. Az első Kasza nap.

Ebben a könyvben elolvashatod, milyen adatok alapján tudtam egy év és három hónap alatt befutni tudatos önmarketinggel 2007 májusától kezdve mint Lezárási Specialista.

Ez a könyv egy üzenet azoknak is, akik azt gondolják, hogy minden tréner ingyenélő és nem dolgozik. Ezek a kritikák, mint falusi kóbor kutyák csaholása elenyészik, ahogy tövig nyomom a gázpedált, és a turbó bekapcsol.

Az ügyfeleim sikerei és sokuk hálája, hogy megmentettük az életüket elég nekem, hogy tudjam, soha nem adhatjuk fel.

Végül is többen írtak, mint 44-en ebbe a könyvbe, de nem baj, beletettük mindet. Nagyon sok egyéni vállalkozó, kis cég írt ebbe a könyvbe. Nem mondhatja senki, hogy nem neki szól! Remélem, megtalálod azt a löketet, ami miatt Te is megtalálod a turbót az autódon, mint én. Egy év kellett, hogy rájöjjek, hogy a gázt tovább is lehet nyomni! És még egy év, hogy az automata sebváltón is megtaláltam az S-t (Sport fokozat).

Szóval fogadd szeretettel az ügyfeleink sikereit! Ha megvetted ezt a könyvet, akkor jelöld be az egyik értékesítőnket a Facebookon és kérd, hogy betegyen a KASZA 45 titkos csoportba, ahol személyesen tudsz chatelni az írókkal!

Jó olvasást!

Várunk a Kasza napon:
Jelentkezés: www.kaszanap.hu

  1. augusztus 15.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: