A drogok megölik az üzletkötők elméjét

Kasza Tamás öt éve Lezárási Specialista, ami azt jelenti, hogy üzletkötőknek segít több, és jobb üzleteket kötni, mint tréner. Nemrég volt az öt éves évforduló alkalmából tartott 200 fős ünnepi előadása. Beszámolt azokról a mérföldkövekről, amik hozzájárultak ahhoz, hogy az legyen akivé vált. Több, mint 10.000 hallgatóval, 10.000 eladott könyvvel, és több, mint 5000 hanganyaggal megváltoztatta a magyar értékesítési kultúrát.

Mégis a legmegdöbbentőbb az volt, amikor bevallotta, hogy vannak olyanok, akiknek ő sem tud segíteni.

Pályafutása alatt, az elmúlt 20 évben folyamatosan tapasztalta, hogy azok, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt, vagy drogokat, azok képtelenek igazán átütően értékesíteni.

Vannak olyanok, akiknek megy, másnaposan, akár fél-hullán, de azok, akiknek nem jön össze hosszútávon, hiába próbálkoznak, azok rendszeres drogfogyasztónak bizonyulnak - mondta Kasza Tamás.

Egy 1964-es felfedezés szerint L. Ron Hubbard megállapította, hogy a drogok megváltoztatják az elme működését, és a drogfogyasztó olyan dolgokat képzel oda, amik igazából meg sem történtek.

Ezért fáziskéséssel reagálnak a tárgyalás során, túl lassúak, vagy agresszívak - nem kötnek velük üzletet.

Persze lehetnek sikeres üzletkötők, akik esetleg fogyasztanak drogokat, mert jó dolgukban nem tudnak mihez kezdeni, de ez az életvitel a munkájukban hamar látszani fog, és a vesztüket okozza, vagy akár az életükbe kerül. Viszont azoknak, akik nem lesznek sikeresek, legelőször az alkoholról vagy a drogokról kell lejönniük.

Kasza Tamás a Narconon féléves drogrehabilitációs programját javasolja, amely L. Ron Hubbard felfedezéseit használva 7 lépésen keresztül minden testi, lelki, és szellemi függőséget megszüntet.

Mai napig nem felejtem el, amikor egyik ügyfelem a kezébe fogta a Narconon Program során használt B3 vitamint, és életében először elgondolkodott rajta, hogy a 10 éves drogfogyasztó múltjával újra szembe kell néznie, amikor is a vitamin hatására majd kiürülnek a testéből a drogok maradványai. A program után nem csak az értékesítése sokszorozódott meg, de stabil párkapcsolatot is kialakított. - mondta el Tamás.

A 14 éve Magyarországon is működő Narconon Alapítvány egy éve nyitotta meg európai szintű új élet központját Garábon. Majdnem minden szombaton nyílt családi napot tartanak, kirándulásnak is ideális. (internet cím: www.narconongarab.hu )

  1. augusztus 2.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

A fenti cikk megjelent a http://www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=71528 internetes felületén is.

Következő bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: