Tanulj meg jobban értékesíteni!

Takács Dániel, a Kasza Team értékesítője és ifjú trénere, írt egy blogot nagyon megfontolandó tanácsokkal. Ezt adom közre itt:

Közel három éve vagyok Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb tréner cégének a Négy Évszak Training kft.-nek a trénere és értékesítési tanácsadója.

2020-ban az év értékesítője lettem, amire nagyon büszke vagyok, hisz ez azt jelenti, hogy a legnagyobb számban tudtam hozzásegíteni az ügyfeleinket ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.

Miért döntöttem úgy, hogy meg kell tanulnom értékesíteni?

Most megosztom veled...

Továbbolvasom...

Káoszkezelés Veres Klárával

Veres Klárával beszélgetek.

Nyerd Vissza Önmagad Vezető Specialista, Országos Programigazgató, Tréner

Az a küldetése, hogy az ügyfelei még hatékonyabbak legyenek, teljes magabiztossággal álljanak ki magukért, és gyorsabban elérjék a céljaikat.

Továbbolvasom...

Home Office Okosságok

Rengeteg időt spórolok, nagyon jól tudok koncentrálni egyszerre akár három dologra is.

Interjú Sushival, akivel a HOME OFFICE-ról beszélünk, munkáról és hogyan tudja ezt megoldani egy 8 éves gyerekkel.

Továbbolvasom...

Mit egyél karanténban? És egyébként is!

A tested nem játék, az anyagcseréd nem játék. A diétád sem lehet szerencsejáték. Az étrended nem lehet olyan, mint a lapjárás, ahol vagy van szerencséd vagy nincs.

Mai interjú alanyom Bocsi Viki, a www.bocsiviki.hu tulajdonosa, a Testre szabott egészség specialistája, példaértékű üzletasszony, édesanya.

Bocsi Viki azoknak az egészségtudatos embernek tud segítséget nyújtani, akik hajlandóak változtatni az étkezési szokásaikon és a berögzült, nem működő rutinjaikon az eredmény érdekében. Viki tapasztalatból tudja, hogy akinek fontos a megjelenése és nem mellesleg az egészsége, az akár most is belekezdhet az új életébe, egy olyan életbe, amikor elégedett az ember a külsejével és a közérzetével is.

Továbbolvasom...