Home Office Okosságok

Rengeteg időt spórolok, nagyon jól tudok koncentrálni egyszerre akár három dologra is.

Interjú Sushival, akivel a HOME OFFICE-ról beszélünk, munkáról és hogyan tudja ezt megoldani egy 8 éves gyerekkel.

Interjú Trömböczky Zsuzsival (avagy Sushival)

Kasza Tamás: Van egy vitaminboltotok, home office-ban dolgozol és van egy gyermeked is.

Kérdés: Hogy oldod meg ezt a dolgot? Mesélj pár szót erről, kérlek.

13 évig bent dolgoztam egy irodában kötött gépnél, kötött helyen, kötött társasággal. 2 éve, amikor elkezdtem veled és a Kasza teammel dolgozni, home office-ba kerültem, és én igazából csak az előnyeiről tudok beszélni. Rengeteg időt spórolok, nagyon jól tudok koncentrálni egyszerre akár három dologra is. Taxival közlekedem, és ott is tudok dolgozni. Két telefonom van, illetve viszek magammal olyan dolgokat, amikkel simán berendezek egy home office-t a taxiban. A másik előnye a kényelem, minden eszköz kézre áll, úgy alakítom ki, ahogy nekem a legkényelmesebb.

Trömböczky Zsuzsi

Kérdés: Hogyan bírod a gyermekkel?

Nagyon jól. Most ki kell alakítani magunknak egy világot, ami az online világ tulajdonképpen, és nekünk nagyon beállt. Ha végeztünk az interjúval, akkor a Dávidnak kezdődik az online oktatása, illetve karate edzésünk is van hetente kétszer online.

Kérdés: Szerinted, ha visszaáll a helyzet, lehet, hogy nem is kell iskolába menni a gyerekeknek?

Érdekes ez az egész, ahogy így belecsöppentünk. A gyerekeknek szükségük van arra, hogy közösségbe legyenek és nekem is nagyon hiányzik a Kasza team. Imádom a tréningeknek a hangulatát, de én azt látom, hogy abszolút meg van oldva online is. A hétvégi tréning is olyan volt, hogy ugyan nem találkoztunk fizikailag, csak a virtuális térben, de szinte ugyanaz az érzetem volt. Ott voltak a kedves ügyfelek, te tanítottad a zseniális dolgokat. Igazából arra jó ez az időszak, hogy most még több ember beleszokik az online világba, aztán amikor minden visszaáll a régi kerékvágásba, akkor ezt a kettőt tudjuk párhuzamosan használni.

Kérdés: Mit mondtak az ügyfelek? Ők hogyan bírják a home office-t?

Nagyon szeretem őket, csodálatos embereket ismertem meg 2 év alatt. Azt látom, hogy van a kamikaze kategória, akik kénytelenek dolgozni, ők nem akarnak és nem is kell nekik kialakítani home office-t. Nekik több munkájuk van, mint eddig. Érdekes, hogy például nálunk is a webshop dübörög, az elmúlt időszakban nagyon megnőtt a forgalmunk. Mi nem elküldtünk, hanem felvettünk embert. Vannak, akik most kezdik kialakítani a home office-t és vannak, akik még keresik a helyüket. Például az ingatlanos ügyfeleimmel van ez, hogy megállt a munka és keresnek. Az ügyfeleink nagyon kreatívak, jönnek a tréningekre, akarnak tanulni.

Kérdés: A telefonálással mit kezdjen az, aki nem szeret telefonálni?

Csinálja. Nyilván ez egy rövid és kézenfekvő válasz. Azt tudom tanácsolni, hogy töltsék le az ingyenes anyagaidat, rengeteget lehet tanulni belőlük. Én 96’ óta telefonos értékesítő vagyok, maga a telefonálást én nagyon szeretem. El is voltam szállva magamtól, hogy én mindent tudok, aztán elmentem az első Kasza napra és le voltam döbbenve, hogy mennyi új információt szereztem és mennyi mindent tudtam tanulni. Aki most bajban van a telefonálással kapcsolatban, nekik azt ajánlom, hogy vegyék elő az ingyenes anyagaidat, a Youtube videóidat és azok alapján kezdjenek el dolgozni.

Kasza Tamás: Részt vettél már kétszer is a VIP Extrán.

Kérdés: Mi a véleményed róla? Miben segített neked?

Rengeteg tudásanyagot adsz át ott. Én nagyon képzett vagyok, sok képzésen vettem részt, de te olyan jól összegezted a tudnivalókat az értékesítéshez, cégvezetéshez, hogy nagyon kompakt. Én ezzel a tudásanyaggal megdupláztam a bevételemet. A VIP Extrát nagyon könnyedén tudom adni az erre kvalifikált ügyfeleknek. Látom a bevételüket, a négyszerezés nagyon gyakori, már többektől hallottam. Az egészségközpontunkba is bevezettünk egy csomó technológiát, amit átadtál és mindegyik működik. Személy szerint én nagyon köszönöm, hogy részt vehettem rajta és remélem, hogy harmadjára is el tudom majd végezni.

Amikor ír az ember, akkor a laptoppal valahol van. Mondjuk jobban szeretek a Duna parton írni, mint a zárt szobában, de ezt is tudom csinálni. Számomra a bezártság nem túl nagy probléma.

Kasza Tamás: A bezártság sok embernek klausztrofóbiás tüneteket okoz.

Kérdés: Nálatok ez hogy van?

Én pont ugyanúgy vagyok, mint te. Az otthonomat úgy alakítottam ki, hogy nagyon szeretek itthon lenni. Egy karnyújtásnyira van tőlünk egy neves gyógyfürdő, ahova egy papuccsal és köntössel szoktunk a fiammal elmenni. Jó a terasz, kényelmes, imádok itthon lenni. Nekem egyáltalán nem megterhelő. Olyan típus vagyok, hogy a negatív helyzetekben is azt figyelem, hogy tudom kihozni belőle a legjobbat. Hogyan tudok épülni, fejlődni, hogyan tudok mozgásban lenni.

Trömböczky Zsuzsi


Köszönöm, Sushinak az interjút.

Mi a következő lépésed?

1. Töltsd le a Digitális Nindzsa című könyvemet

Ha még nem olvastad ezt a könyvet, akkor itt tudod letölteni:

Digitális Nindzsa

2. Tanuld meg a lezárás módszerét

Kattints a képre:

A Lezárás 55 Törvénye

Elérhető számodra A Lezárás 55 Törvénye könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

A Lezárás 55 Törvénye

3. Gyere a következő Kasza napra

Kattints a képre:

51. Kasza nap

Foglald le a helyed most a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Ha több jegyet is akarsz rendelni, akkor kattints ide:

www.negyevszaktrening.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: