Kálmán Irén: A kitartás gyümölcse

A megfelelő képzés, valamint a tanultak helyes, következetes és kitartó alkalmazása olyan verhetetlen kombináció, amivel azok az emberek is el tudják érni a céljaikat, akik ezt korábban még elképzelni sem tudták. Kálmán Irén, VIP ügyfelem, a Kasza napok látogatása és a Vezetői Kommunikációs képzés segítségével elérte a célját, és eljutott Aruba szigetére tanulni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan tudta Kálmán Irén elérni a célját, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őt, és hogyan lett úrrá az összes nehézségen, ami az útját állta.

Továbbolvasom...

TRUMP KORUNK LEGJOBB VITÁZÓJA

Szeretheted vagy utálhatod, a jövő eldönti majd, hogy mennyire volt jó vagy rossz, de egy elnökválasztást már megnyert. És az pont eggyel több, mint amennyit TE vagy ÉN nyertünk meg!

Tanuljunk tőle.

A következő blog TRUMP vitáinak elemzéséből született.

Továbbolvasom...

Nacsa Mihály: Hogyan hatszorozz?

Nacsa Mihály és Gémesi Edit VIP ügyfeleim, az "Immulina, a bajok örökre feledésbe merülnek" elnevezésű Facebook csoport, és az IMMULINA táplálékkiegészítő termék kifejlesztői és tulajdonosai. Nacsa Mihály válaszolt a kérdéseimre, amit ebben a bejegyzésben adok közre. Kasza fanok számára Mihály még egy meglepetéssel is készült, amit a bejegyzésben szintén megtalálsz.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan hatszorozta meg Nacsa Mihály és Gémesi Edit cégük eredményességét, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őket, és hogyan lettek piacvezetők a saját területükön.

Továbbolvasom...

A stopok eltűnnek!

Ha van valami, amire igazán büszke vagyok, az az, hogy rengeteg stopot és megállítást sikerült legyőzni az elmúlt 26 évben. A kaposvári panel gyerekből nemzetközi tréner lett, aki több ezer ember életére gyakorolt pozitív hatást öt földrészen.

Továbbolvasom...

Cégstruktúra mesterfokon

Egy cég életében mindig jelentős problémát okoz, ha a cég nincs tudatosan megszervezve, a feladatok nincsenek pontosan leírva.

Igaz, hogy működik az magától is, és mindenki tudja a dolgát… de csak egy ideig!

Továbbolvasom...