Németh Ildikó – a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója

Ebben a bejegyzésben két olyan VIP ügyfelünket szeretném bemutatni, akik teljesen megújultak és NULLÁRÓL újra kezdték a vállalkozásukat.

Németh Ildikó – a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója, a könyvek szerzője, és férje, Kozma Zoltán, aki a marketinges a cégnél, beszélnek arról a 47. Kasza napon a színpadon, hogyan sikerült nekik mindezt elérni.

Ismerd meg őket, és reményeim szerint a történetük téged is inspirálni fog, kedves Olvasó!

Kasza Tamás:

Akiket be szeretnék mutatni, ők VIP EXTRA ügyfeleink. Voltak szívesek belerakni egy-egy könyvet a csomagba. Az újaknak mondom, hogy Kasza napokon 5000 forintért tudsz venni egy könyvet és meg tudod venni a következő könyvet is. Vagy kezdő vagy újrakezdő angol könyv van most a csomagban. Közben megkérlek, hogy gyertek fel a színpadra! Németh Ildikó a szerző és Kozma Zoltán, a férje, aki a marketinges a cégnél. Azért érdekes ez a könyv, mert képzeljétek el egy év alatt kilencjegyűt csináltak belőle totál a 0-ról.

Azért fantasztikusak, mert az Ildikó kitalálta, hogy meg kell újulniuk, a Nyerd vissza önmagad programon voltak 2016-ban és úgy hozta el a Nokit – Nokedli egyébként, csak mindenki így hívja –, hogy nem mondta el ki az előadó, mert tudta, hogy nem jönne el, ha tudná, hogy én vagyok.

Miért érdemes megvenni a könyveteket? Hogyan újultatok meg röviden?

gyakorlatias-angol-konyvek

Ildikó:

Noki kezdi, mert 20 évig franchise partnere volt a McDonald’s-nak és onnan van a nagy megújulásunk, hogy eladtuk a McDonald’s-ot és fogalmunk sem volt, hogy mihez kezdünk.

Zoltán:

Ez tényleg így volt. Volt egy McDonald’s 20 évig, amit sikeresen üzemeltettem, megháromszoroztam a forgalmát. 20 év után viszont azt éreztem, sőt már előbb is, hogy ez engem nem épít, hanem valami más kellene kitalálnom. Viszont fogalmam nem volt róla, hogy mit. Ha az ember eladja a McDonald’s éttermét, akkor lesz egy szabad szemmel jól látható összeg, amit kap érte és van ideje rá, hogy kitalálja mi legyen vele.

Ildikó:

Az eladás után keresgéltem kétségbeesetten, hogy valaki segítsen rajtunk. Valami tanfolyamra kellene elmenni és szerintem a legeslegelső a Nyerd vissza önmagad tanfolyam volt. Annyira megtetszett a címe, hogy azt mondtam ez kell nekünk! A Zoli látott a Tamástól annó egy-két videót és nagyon unszimpatikus volt neki. Azt mondta, hogy a Tamáshoz biztos nem. Eljöttünk a tanfolyamra és a Noki a telefonján délután, de lehet, hogy még délelőtt befizette a két VIP összegét. Az én tapasztalatom az, hogy nagyon jó döntés volt a VIP EXTRA. Utána kétszer voltam a Vezetői kommunikációs képzésen. Két évre eltűntünk Írországba, nemrég költöztünk vissza. Megpróbáltunk egy üzletet, ami nem jött be, mert az adatok nem voltak jók, de akkor még nem tudtuk, hogy adatokkal kellene dolgozni.

Kasza Tamás:

Hogy jött ez az angol?

Zoltán:

Az én drága feleségem, amióta ismerem azóta angol tanár. Gyakorlatilag mindenki, aki a keze alatt volt megtanult angolul. Mindig arról panaszkodott, hogy nincs egy normális könyv, amiből tudna tanítani. Mindig azt mondtam neki, hogy akkor miért nem írsz egyet? Na, most ahhoz, hogy megszülessen egy könyv, le kell ülni. Az én örökmozgó feleségemet leültetni meg elég nehéz. Volt egy csípőprotézis műtétje tavaly, ami eléggé ágyhoz verte, így volt ideje, energiája megírni az angol könyvét. Az elsőt. Épp ma hoztuk ki a nyolcadikat a nyomdából. 8 könyvet írt egy év alatt és 11.000 tanulója van jelenleg a rendszerünknek, merthogy fejlesztettünk hozzá egy applikációt. Ez mind az ő eredménye, én csak itt az assziszt vagyok, a mögöttes háttér. Ahogy ő engem kiszolgált anno a McDonald’s-ban, hogy egy sikeres üzletet tudjak vinni, én most azt szeretném kiszolgálni, amit kitalált és működtet.

Ildikó:

Fogalmam sincs melyik előadás volt, de Tamás egyik mondata nagyon megragadt bennem: “mennyiség kell, mennyiség kell”. Na, hát én gyorsan összeszedtem angol tanárokat Angliában, itthon, mindenhol, nekiálltunk és mennyiség lett. Életmentő mondatokat tud a Tamás mondani, úgyhogy amikor bajban vagyok, akkor mindig fölhívom. Az angol könyvekkel kapcsolatban egy mondatot szeretnék csak mondani. Nagyon sokakkal beszélgettem és mindenki arról panaszkodott, hogy hát megpróbálta a nyelviskolát, nem ment vagy nem volt elégedett. A magántanár nagyon drága vagy nincs is. A nyelvkönyveim önálló tanulásra íródtak és a plusz applikációs anyagokat is azért készítettem, hogy teljesen kezdőről önállóan tudjon valaki megtanulni angolul saját időbeosztása szerint. Szóval önálló tanulási programot dolgoztam ki és folyamatosan fejlesztjük.

Kasza Tamás:

Ha jól tudom nincs ilyen applikáció Magyarországon.

Zoltán:

Nincs. Magyar fejlesztésű angol applikáció, ami könyvvel van kombinálva nincsen. Ez a gyakorlatias angol és attól gyakorlatias, hogy használható tudást kapsz, mint ahogy a Tamástól is. Ez a könyv, amit át tudtok venni, ha befizetitek a következő tréning összegét kezdő vagy újrakezdő. Ezt el tudod dönteni, hogy neked melyik való. Ha pedig beregisztrálsz hozzánk, akkor az applikációt és a hozzá tartozó hangos könyvet, gyakorlófeladatokat, videóleckéket és minden egyebet meg fogsz hozzá kapni.


Köszönöm Ildikónak és Nokinak a beszámolót!

A Gyakorlatias Angol módszerről itt olvashatsz még, és itt is rendelhető meg: www.gyakorlatias-angol.hu


Mi a következő lépésed?

1. Tanuld meg a lezárás módszerét

Kattints a képre:

A Lezárás 55 Törvénye

Elérhető számodra A Lezárás 55 Törvénye könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

A Lezárás 55 Törvénye

2. Gyere a következő Kasza napra

Kattints a képre:

52. Kasza nap

Foglald le a helyed most a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Ha több jegyet is akarsz rendelni, akkor kattints ide:

www.negyevszaktrening.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: