KI PONTOZ KIT? TE AZ ÜGYFELEKET VAGY AZ ÜGYFELEK TÉGED?

Éveken keresztül jártam tréningekre, ahol pontozni kellett az előadót.

Aztán évekig én voltam az előadó, és engem pontoztak. Volt olyan tréning, amit újra megtartottam, mert nem talált be. Ez volt évekig a garanciám. Aztán megértettem mire van igénye az embereknek, a cégvezetőknek, az értékesítőknek, a magánembereknek, és elkezdtem jól keresni, és jó pontokat kapni.

Arra is rájöttem, hogy a kevesebb több ...

Olvasd el a bejegyzést!

Arra is rájöttem, hogy a kevesebb több.

Nem akartam már annyi adatot átadni egy nap alatt, vagy egy óra alatt. Rájöttem, hogy a megértés és az alkalmazás a lényeg, nem az, hogy én elégedett legyek magammal. A tréning nem a trénerről szól, hanem rólad. Amikor ezt megértettem, akkor 9,71-es átlagot értem egy hosszú időn keresztül. Nagyon egyben voltam.

Hamarosan úgy döntöttem, teljesen felesleges, hogy engem pontozzanak, minek gyűjtsem a papírokat - hamarosan jött a GDPR, így a döntés megkímélt attól, hogy több tonna papírt leuraljak, mivel nem volt egy sem. Senkinek nem akartam megadni a lehetőséget, hogy bosszút álljon azért, mert a főnöke küldte, elszúrva egy hétvégéjét, én meg tükröt tartottam neki, és felidegesítettem.

2015-re elértük azt, hogy már nem is tartok olyan tréningeket, amin kötelező a részvétel. Minden hallgatónk saját elhatározásból jön, azért, hogy tanuljon, azért, hogy jobbá váljon. Nincs kötelező részvétel. Sőt, aki fintorog, annál rákérdezünk, és haza is küldjük!

2015-től mi pontozzuk a résztvevőket, méghozzá azzal, hogy mennyire tudják használni a tanultakat. És azzal, hogy a terméklétránkon meddig jut.

Kasza Tamás és Takács Dániel lezárás specialistákkal nem vagyunk megélhetési trénerek. Ez azt jelenti, hogy nem az a cél, hogy céges belső tréningekből éljünk meg. Hanem a teljes kb. 2,5 éves programunkon gyere végig. Néha többet ér, ha stand-up-osokat hozol a cégedbe, mint egy trénert, ha nincs megfelelően előkészítve a tréning. Hármunk közel 50 évnyi tréneri tapasztalatából beszélek!

A céges tréninget nem azért kell tartani, hogy letudjuk, és elmondhassuk ilyen is volt! Sokkal többet tudunk elérni, ha a cégvezető és egy munkatársa, vagy két munkatárs végig jön a programjainkon, képbe kerülnek, és ők dolgozzák ki a céges eladási és lezárási forgatókönyvet, kis csoportban kipróbálják, és csak aztán tartunk egy beültető tréninget, miután már voltak sikeri a kiscsoportnak, akik tesztelték a tanultakat!

Egyébként a tréning díja csak a lelkiismeretünket fogja megnyugtatni, másra nem lesz jó.

vip-ugyfelek

Kasza Tamás VIP ügyfelekkel

A VIP EXTRA tréningünk október 19-20-án indul, immár nyolcadszor!

Keress minket telefonon, ha érdekel!

VIP Extra

Mindenki mással találkozunk a Vezetői Kommunikációs Tréningen, vagy a Céltervezőn!

Vezetői Kommunikációs Tréning

Megyek...

10. Egynapos Céltervező Tréning

Megyek...

Vagy a Kasza napon december 7-én!

A jelentkezési lap hamarosan elérhető lesz.


A korábbi Kasza napi anyagokat itt éred el:

Kasza napi anyagok


Jelentkezz a Kommunikációs Képzésre, amire novemberben még tutira eljöhetsz!

Szándékátvitel, energia, hatékonyság

Megyek...

  1. október 13.

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller, Érték és Minőség Nagydíjas Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: