Mennyit fizetnél egy jó munkatársért?

A kapcsolatépítés mestere vagyok. 15 évembe telt, hogy azzá váljak.

Nem voltam mindig az.

Továbbolvasom...

Mi a közös Bud Spencerben és Kaszában?

Az első film, amit moziban láttam az Én a vízilovakkal vagyok című film volt Kaposváron az Ifjúsági moziban.

A Nyomás utána című filmet legalább tízszer láttam, az volt a kedvencem. Bud Spencer nem csak az egyik legjobb színész volt, hanem az egyik legjobb ember is.

Megtestesíti mindazt, amiről beszélek.

Továbbolvasom...

A listaépítés a kulcs

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, és Pampuk Andrással, ingatlan értékesítővel beszélgetek.

Ebben a bejegyzésben két összeegyeztethetetlen dologról fogunk beszélni, ami az ingatlanos szakma és az MLM. Ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz, de én most ezen keresztül szeretném megmutatni azt, hogy a kettő ugyanaz, mert nincs olyan, hogy üzlet, vállalkozás vagy értékesítés. Ha sok pénzt akarsz keresni, akkor a listaépítésben vagy benne.

A listaépítést pedig kapcsolatépítés nélkül nagyon nehéz elképzelni.

Gyere az 51. Kasza napra: A kapcsolatépítés Mestere, és virágoztasd fel a vállalkozásodat te is!

Továbbolvasom...

Őrfalvy Árpád, az Ablakszakértő

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, és ezt az interjút Őrfalvy Árpáddal, az Ablakszakértővel készítettem még 2020. tavaszán. Az interjú apropója ma legalább annyira aktuális, mint majd egy éve, így megosztom veled, kedves Olvasóm most a blogom is. Őrfalvy Árpád több mint 30 Kasza napon vett részt, majd elvégezte szinte az összes képzésünket, és ahogy az interjúban is elmondta, a jelenlegi sikereinek egyik titka az, hogy ott volt a Kasza napokon, és folyamatosan gyakorolta a LEZÁRÁS technológiáját.

Gyere az 51. Kasza napra: A kapcsolatépítés Mestere, és virágoztasd fel a vállalkozásodat te is!

Továbbolvasom...

Útmutató a Bőséghez

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, Hídvéghy Róberttel beszélgetek. Hídvéghy Róbert - bevételteremtés specialista, a Cashflow Mérnök International vezetője, a nagysikerű Családi Élettervezés szoftver fejlesztője, több száz cikkel és számos előadással a háta mögött méltón érdemelte ki a ráragadt „hétköznapi hős” jelzőt.

Róbert és párja, Timi az elmúlt 10 évben több ezer embernek segítettek, kezdve az adósságokban úszó, minimálbérből megélni próbáló családanyáktól, a vállalkozókon és MLM üzletembereken át, egészen a legmagasabb rangú vezetőkig.

Az interjú témája szorosan kapcsolódik az 51. Kasza nap: A kapcsolatépítés Mestere témájához, ezért is most adom közre.

Továbbolvasom...

Hogyan legyünk influencerek?

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, Hídvéghy Timivel beszélgetek. Ő és férje, Hídvéghy Róbert, a Cashflow Mérnök International vezetője, a nagysikerű Családi Élettervezés szoftver fejlesztője, több száz cikkel és számos előadással a háta mögött méltón érdemelte ki a ráragadt „hétköznapi hős” jelzőt.

Az elmúlt 10 évben több ezer embernek segítettek, kezdve az adósságokban úszó, minimálbérből megélni próbáló családanyáktól, a vállalkozókon és MLM üzletembereken át, egészen a legmagasabb rangú vezetőkig.

Az interjú témája szorosan kapcsolódik az 51. Kasza nap: A kapcsolatépítés Mestere témájához, ezért is most adom közre.

Továbbolvasom...

Fogyasztói Hálózat Lezárási Útmutató

Ezt a bejegyzést ingyenesen elküldheted minden olyan személynek, akinek fontos neked a sikere.

Ez a bejegyzés Kasza Tamás ajándéka a magyar hálózatépítőknek, a világ legjobbjainak!

Ez a nap azért van, hogy Te azt csinálhasd, amit szeretnél. Legyen játék a munka. Minek szenvedni? Miért csinálnál valami olyat, amit nem szeretsz? Amit csinálsz az az, hogy életeket mentesz. Ez egy szakma, és ennek a szakmának egy részét el tudom mondani.

Továbbolvasom...

Beszámoló Bulgáriából

Avagy, miért és hogyan kell a PR-t és a Marketinget mesterien művelned, és miért kell megtanulnod lezárni?

Bulgáriáról általában:

  1. A legtöbb öngyilkosság Európában.
  2. A legrosszabb gazdasági mutatók Európában.
  3. A legfinomabb paradicsom a világon itt terem.
  4. A legrégebbi alkotmány és államalapítás Európában.

2013. decemberében írtam le ezt a beszámolót, amikor Bulgáriában voltam, de annyira aktuális a tartalma 2021-ben, hogy megosztom veled most. Vannak ugyanis olyan alapvető szabályok, amik nem változnak az idő mulásával sem.

Továbbolvasom...

Marketing és Értékesítés

Kasza Tamás vagyok, több mint 160 számítástechnikai eszközöket, biztonság-technikai berendezéseket, és irodai felszereléseket árusító cégnek és munkatársaiknak, viszonteladónak tartottam értékesítési szemináriumot 2004-ben, 2005-ben és 2006-ban, az AlphaSonic Kft. megbízásából, hogy képesek legyetek megállni a sarat a jelen piaci körülmények között, akár a multinacionális diszkont áruházakkal szemben.

Senkit nem szeretnék megbántani a tegeződő hangnemmel, de úgy tapasztaltam, hogy segít a lényegre koncentrálni. És egyébként az Alphasonic Kft.-nél ez a szokás.

Beszéljünk először az értékesítésről. Általában ez nagy probléma.

Megjegyzem, hogy ezt a cikket még 2006-ban írtam, de olyan alapvető alapokat tartalmaz ez az írás, hogy érvényes volt a magyar piacra 2006-ban, végig érvényes volt a 2008-ban kezdődött válság alatt, érvényes volt a válság után, érvényes volt a 2014 - 2019 közötti felfutó időszakban, és 2020 - 2021 körülményei között még jobban érvényes, mint korábban bármikor.

Továbbolvasom...