Hogyan legyünk influencerek?

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, Hídvéghy Timivel beszélgetek. Ő és férje, Hídvéghy Róbert, a Cashflow Mérnök International vezetője, a nagysikerű Családi Élettervezés szoftver fejlesztője, több száz cikkel és számos előadással a háta mögött méltón érdemelte ki a ráragadt „hétköznapi hős” jelzőt.

Az elmúlt 10 évben több ezer embernek segítettek, kezdve az adósságokban úszó, minimálbérből megélni próbáló családanyáktól, a vállalkozókon és MLM üzletembereken át, egészen a legmagasabb rangú vezetőkig.

Az interjú témája szorosan kapcsolódik az 51. Kasza nap: A kapcsolatépítés Mestere témájához, ezért is most adom közre.

Kasza Tamás:

Először is gratulálok a vállalkozásotokhoz, hogy fel tudtátok építeni. Az Instagramon sikerült felépítened egy nagyon szép követőbázist és ezt nem úgy csináltad, hogy robotokkal szereztél követőket, hanem numerikus követőid vannak, akik magad miatt követnek téged.

Kérdés: Anyaként milyen egy férfit támogatni?

Ha jól emlékszem te is megcsináltál egy tréneri képzést és onnan indult a karriered. Robi is ezt megcsinálta. Előtte könnyebb dolgom volt vele, azóta kicsit nehezebb, mert olyan kontrollja van, ami igazából jó irányba nyom minket, de nehéz. Az elején azt mondta, hogy ő csinálja a PR-t, a brandinget, viszont értékesíteni nem akar, úgyhogy azt meg kellett tanulnom. Az elején rengeteget tanultam tőled, amit ez úton is köszönök. Nekem te vagy az etalon Magyarországon, a top tréner, pedig az elején nem voltam Kasza-fan.

Kérdés: Na, erről beszéljünk, miért nem voltál Kasza-fan az elején?

Őszinte leszek, azt sem tudtam, hogy ki vagy. Amikor Robi elvitt engem egy Kasza napra, akkor ő már nagy fan volt, aztán utána több ilyen eseményen is részt vettem, azóta pedig szerintem én már nagyobb rajongód vagyok, mint Robi. Állandóan emlegetem, hogy a Tomi így, a Tomi úgy. Az, hogy az elején én elkezdtem értékesíteni, nagymértékben köszönhető neked. Én mindig is az a típus voltam, aki soha senkit fel nem hívok, senkinek nem adok el. Nem igazán akartam kommunikálni, pláne nem eladni., de az elmúlt 10 évben azt gondolom, hogy eléggé profi lettem ezen a területen.

Kasza Tamás:

Ez egy tipikus jó példa. Néha elküldted a mondataidat, amiket a könyveim alapján kidolgoztál és azok profik voltak. Nagyon jól összeraktad, látszik, hogy megértetted ezt az egészet és beleraktad azt a munkát, amit a legtöbb ember sajnál.

Hídvéghy Timi:

Igen, nem merik meglépni ezt a kommunikációt. A legtöbb embernél ez van, akikkel én beszélek, hogy nem mernek kommunikálni. Ez egy tipikus magyar mentalitás, hogy nem szólalnak meg. Nem tudom mitől félnek én azt szoktam mondani nekik, hogy a legrosszabb, amit kaphatnak, hogy nemet mondanak nekik. Ebben tud segíteni, ha az embernek van egy profi alapja, akkor át tudja hidalni ezt a nehézséget, hogy meg kell szólalnia.

Kérdés: Ha még meg kellene neveznek két ilyen gátlást, amit meg kellene, hogy változtassanak most, akkor mit mondanál, mi az a másik két dolog?

Amit szoktam látni, hogy a pénzügyekkel nem nagyon szoktak foglalkozni. A legtöbb esetben nincs is tartalékuk, tele vannak hitelekkel, adósságokkal. Nem is nagyon nézik, nem látják át a pénzügyeiket, ez rengetegszer elő szokott jönni problémaként. Ahhoz viszont ez nagyon fontos, ha valaki üzletet akar építeni. A másik, hogy olyan emberek veszik őket körül, akik jól megmondják nekik a tutit, csak épp negatív értelemben és ezt nagyon a szívükre veszik. Nem veszik észre, hogy nem azokkal az emberekkel veszik magukat körbe, akikkel kellene.

Hídvéghy Timi

Kasza Tamás:

Nagyon gratulálok nektek. Emlékszem, hogy amikor ideköltöztetek a szomszédba milyen kocsitok volt és most milyenben ülsz.

Kérdés: Fejben kellett-e változnotok ahhoz, hogy ekkora életminőség javulást érjetek el?

Tudni kell, hogy kettőnk közül Robi inkább a szellemi beállítottságú, én pedig figyelek arra, hogy milyen környezet vesz minket körül. Ő úgy volt, hogy neki nagyon jó az én kocsim, és tulajdonképpen én is imádtam a maga kis zötyögős formájában, de amikor elkezdett ismertebb lenni vagy abban gondolkodni, hogy tréner legyen, akkor én mondtam neki, hogy talán nem azzal a kocsival kellene menni az ügyfélhez. Egy 32 éves Volkswagen Golf volt. Mondtam neki, hogy akkor ezt most lecseréljük, mert ez már nem illik hozzánk. Szóval én kezdtem ilyen nagyságrendeket lépni a családban. Most is én szoktam terelgetni, mondani neki, hogy mire van szükségünk, akár lakás szinten, anyagi szinten, megjelenés szinten.

Ő meg a kis művészlélek, aki a PR-t baromi jól csinálja.


Köszönöm, Hídvéghy Timinek az interjút.

Mi a következő lépésed?

1. Tanuld meg a lezárás módszerét

Kattints a képre:

A Lezárás 55 Törvénye

Elérhető számodra A Lezárás 55 Törvénye könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

A Lezárás 55 Törvénye

2. Gyere a következő Kasza napra

Kattints a képre:

51. Kasza nap

Foglald le a helyed most a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Ha több jegyet is akarsz rendelni, akkor kattints ide:

www.negyevszaktrening.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: