Mi nem motiválunk! Hanem tanítunk!

Takács Dániel fog kapni egy tíz percet a 44. Kasza napon, mert ő a jövő nagy reménysége.

Nagyon büszkék vagyunk rá, már (2018) december óta minden hónapban kiválóan teljesít.

Takács Dániel írt néhány gondolatot arról, hogyan vált lúzerből nagymenővé. Ezt most itt is közreadom:

Továbbolvasom...

Emberkezelés és Önbizalom!

Veres Klári bronz fokozatú Franchise partnerem is fog a Kasza napon előadni: www.kaszanap.hu

Sőt, lesz egy önálló egy napos képzése is: Emberkezelés és Önbizalom!

Nagyon tudom neked ajánlani.

Tudod, ő is ügyfél volt. Ott ült sok Kasza napon a sorokban. Már akkor is megfogta valami, és teljesen megértette azt, hogy itt segítünk az embereknek. Ez szerencsére találkozott az ő alapvető céljával. Megígértem neki, hogy trénert csinálok belőle!

Továbbolvasom...

Ki volt a magyar Amerika Kapitány? És ki volt a magyar Fekete özvegy?

Ez a két szereplő a Bosszúállók elit társaság tagja, és nevük összeforr a szabadság eszméjével. Összesen több, mint 10 filmben szerepeltek. Az elmúlt évtized legtöbb bevételt behozó szerepeiről van szó. Ikonná váltak. A művészetben ezt géniusznak hívják. A szabadság géniusza lehet egy modell is, aki megtestesíti azt.

De miért ennyire fontos, hogy eszméket valamilyen műalkotás megtestesítsen. És miért fontos az, hogy legyen egy modell, akiről a festő vagy szobrász mintát vesz?

Továbbolvasom...

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Van egy nagyon jó barátom, aki feleségével és egyik munkatársával kijött a Karib tengerre idén februárban (szerkesztő: 2019. év)! Ha te is ott akarsz lenni velem jövőre a pálmafák alatt, akkor tanulj tőle!

Iszonyatosan becsülöm, mert az utolsó pár napban a jet ski-re félre tett pénzén előadásokat vásárolt inkább. (Jó, mondjuk kimaxolták rendesen az előző 10 napban.) Látszik is az eredmény. Nagyon sikeres. És makói!

Ő is írt a Szuperszonikus lezárás másképp című könyvünkbe.

Olvasd el, másold ki, írd át a te iparágadra, tevékenységedre.

Ha még akarsz kb. 70 oldalt kapni ilyen példákból, akkor legyél ott 2019. június 5-én a következő Kasza napon: Következő Kasza nap

(És ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.)

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Továbbolvasom...

Ki Kasza Tamás és miért figyelnek oda rá annyian?

Kasza Tamás lezárási specialista, bestseller író, nemzetközi tréner és cégvezetői tanácsadó. Az elmúlt 25 évben összesen 70 000 embernek tartott tréningeket, képzéseket, előadásokat Európa több országában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

Könyveit több nyelvre lefordították és sikeres franchise partnerekkel terjeszkedik öt országban.

A minden évben négy alkalommal megtartott Kasza Napon ma már alkalmanként hétszáz fő körüli hallgatóság gyűlik össze, hogy tanuljon és fejlessze magát, illetve új nézőpontokat szerezzen.

Ezt itt lehet elérni: Következő Kasza nap

Továbbolvasom...

"A magány ötven árnyalata" új könyv a Kasza napon!

Helembai Ildikó kolléganőnk is író lett! Igazából ez egy romantikus regény, ami főleg a szingli nőknek íródott. Tetszeni fog, mert Happy end a vége. A könyv fikciónált, de azért megismerheted Ildikó gondolkodásvilágát. A feleségem utálja a csöpögős dolgokat, és szerinte ez a könyv pont eltalálta a határt. Nagyon tetszett neki! Ő volt az olvasó szerkesztő.

Ezzel most már a 4. munkatársam is előlépett íróvá. A csapat fele. Nálunk mindenki tréner, és mindenkit megtanítok írni is.

Na de két részt Ildikó engedett, hogy hírlevélbe kiküldjek. Mit szólsz hozzá?

És láttad már a borítóját? Hát itt van.

A könyvet kizárólag a Kasza napon lehet majd megvenni a 45. Kasza nap belépőjeként június 5-én 5.000 Ft-ért. Aztán utána 10.000 Ft lesz, mint a többi könyvünk.

Jó szórakozást a részlethez:

Továbbolvasom...