Emberkezelés és Önbizalom!

Veres Klári bronz fokozatú Franchise partnerem is fog a Kasza napon előadni: www.kaszanap.hu

Sőt, lesz egy önálló egy napos képzése is: Emberkezelés és Önbizalom!

Nagyon tudom neked ajánlani.

Tudod, ő is ügyfél volt. Ott ült sok Kasza napon a sorokban. Már akkor is megfogta valami, és teljesen megértette azt, hogy itt segítünk az embereknek. Ez szerencsére találkozott az ő alapvető céljával. Megígértem neki, hogy trénert csinálok belőle!

Kitartott! Nagyon sokat kellett dolgoznia magán, de már két éve az ország egyik legjobb coach-a lett, és trénerként is megállja a helyét - A nyerd vissza önmagad és az Állj ki magadért két-két napos szemináriumomat teljesen átadtam neki, pedig azt hittem, ezeket senki nem fogja rajtam kívül megtartani! Neki sikerült. Azóta már önálló könyve is jelent meg, ami 400 példányban el is fogyott pár nap alatt. Azóta is jól megy.

Ha te is tréner szeretnél lenni, engedd meg, hogy segítsek! Létre hoztam egy zárt csoportot. Itt tudsz ehhez csatlakozni - egy 2 órás videóban elmondom a sikerem titkát:

https://www.facebook.com/groups/trenerakaroklenni/

Klári írt egy meghívót az Emberkezelés és Önbizalom képzéséről:


Kedves Olvasó!

Nyerd Vissza Önmagad Specialistaként azokkal az ügyfelekkel foglalkozom, akik a szétszóródás helyett nagyobb fókuszt szeretnének elérni, és a lustaság helyett hatékonyságra törekszenek.

Már több, mint 1230 órát töltöttem önképzéssel.

2016 óta a megszerzett gyakorlati tudást összesen 1544 órában adtam át az ügyfeleimnek, és ebből 1200 óra volt személyre szabott konzultáció.

Az a célom, hogy az ügyfeleim nagyobb sebességre kapcsoljanak az életben, pozitív változást érjenek el a bevételben, és könnyedén tudják kezelni a problémákat.

A munkám során azt tapasztalom, hogy az emberek nagy része meg akar felelni másoknak, a feladott álmok miatt pedig elveszett a motiváció.

Ez képes odáig elmenni, hogy ugyan tudják, hogy amit a másik akar, az nem támogatja a céljukat, még sincs kimondva a NEM.

A bebizonyítási kényszer miatt maguk alatt vágják a fát, és a végére pedig azt tapasztalják, hogy lecsökkent az önbecsülés.

A komfort zóna csökkenésének az az oka, hogy az emberek egy része nem kezd a helyzettel semmit, viszont így is lesz változás, mégpedig a hanyatlás.

Szerencsére az emberek többsége szeretné elérni a javulást. Csak számukra létezik remény, ami azért némi áldozattal jár.

2019. június 1-én lesz, (10-17:00-ig a Hotel Venturában) az Emberkezelés és Önbizalom Gyakorlati Tréning, ami azért értékes, mert nagyobb megértést ad az emberi viselkedésről, és használható eszközöket arra, hogyan lehet a harcot együttműködéssé változtatni, és elérni a felszabadultságot.

Arra való, hogy a résztvevők megalkuvás helyett kellő magabiztossággal tudják elkérni a pénzt, így nagyobb erőre tesznek szert.

A tréningnap úgy van felépítve, hogy könnyen érthető és alkalmazható legyen. Az elmélet mellett gyakorlatokon keresztül érjük el a megszerzett tudás stabilizálását.

Cél:

Felszabadultság megszerzése és az erő megnövelése az emberi kapcsolatok témakörében.

Kinek Szól:

  • Magánembereknek, akik ki akarnak állni magukért és meg akarják növelni az önbizalmukat.
  • Értékesítőknek, akik hatékonyabban akarnak eladni, és megnövelni a belső stabilitást
  • Cégvezetőknek, akik embereket irányítanak és még maguk is eladnak.

Elvárható eredmény:

  • Nagyobb megértés az emberi viselkedésről, és hatékonyabb irányítás megszerzése.

Tematika:

  • Ember típusok
  • Emberkezelés
  • Önbizalom
  • 8 konkrét gyakorlat a kezelésre és az önbizalom megnövelésére.

Ez a tréning 10 000 forintba kerül, és előreutalással lehet jelentkezni a lent megadott linken keresztül.

A könnyen megfizethető ára és a korlátozott férőhely miatt jelentkezz most:

http://track.t.emesz.com/t/k/emberkezeles

Üdv,
Veres Klára
06630 979 0855

Ha erre nem is tudsz elmenni, akkor remélem találkozol Klárival a Kasza napon: www.kaszanap.hu


Ha 2019. júnus 1. után olvasod ezt a bejegyzést, akkor erről a tréningről már lemaradtál.

Érdeklődj az asszisztensemnél, hogy mikor lesz a következő hasonló tréning. Addig is jó kezdet lehet az Állj ki magadért! című könyvem letöltése, és a Nyerd vissza önmagad! című könyvem megszerzése, ami a készlet erejéig újra kapható:

Nyerd vissza önmagad!

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: