A jelenlét tanulható

Az élet egy harc. Lehet, hogy nem kéne annak lennie, lehet, hogy nem tetszik ez neked. De ha nem tanulsz meg másokat irányítani, akkor az esetek 50%-ban el fogsz bukni. Visszavonulót fújsz és megelégszel egy középszerű élettel. Amikor ez a négy dolog egyszerre előáll az ellenfélben, akkor kell lesújtani rá.

Régi magyar szabály

Olvasd el a bejegyzést, és vizsgáld meg, hogyan tudnád a bemutatott elveket a saját életedben használni?

(A nyitó kép forrása: Wikipédia - és a szoborcsoport középső alakja Attila. A bejegyzést olvasva látni fogod, hogy miért ez a kép került ide.)

Továbbolvasom...

Rugalmas kapcsolatban - Kassai Lajos és Farkas Attila Márton beszélgetése

30 éve indult ez a folyamat és átkozottul rosszul csináltam azt, amit csináltam. Az emberek nem értették, hogy ez most mi. Láttam azt, hogy valahogy be kell vonni a közönséget, hogy megértsék. Attól kezdve az volt a célom, hogy hogyan tudok létrehozni olyan bemutatót, ami közvetíti számukra azt az érzést, amit én megélek belül. Tudok-e valami olyat csinálni, amikor te megéled azt, amit én?

Kassai Lajos íjkészítő mester – a modernkori lovasíjászat megteremtője

Milyen kapcsolatban kell lenned a céljaiddal?

Mi a gyakorlás szerepe a célok elérésében?

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg, hogyan tudod ezeket a tapasztalatokat hasznosítani a saját életedben?

Továbbolvasom...

Friderikusz is Digitális Nindzsa lett, átment YouTube-ra. A TV vége?

Pár napja megvolt a Friderikusz Podcast nyitóadása.

A felvetett kérdések:

Miért váltson Friderikusz Sándor a Facebookra és a YouTube-ra, a hagyományos tévézés helyett?

Hol tart a világban és idehaza a hagyományos televíziózás?

Nem azért szaporodnak-e gombamód a YouTube-csatornák (amit ezennel Friderikusz Sándor is létrehozott), mert a lineáris tévézésnek mára befellegzett?

A Friderikusz Podcast nyitóadásának vendégei egymásnak is ellentmondó válaszokat adnak a fenti kérdésekre és a tekintetben sem jutnak közös nevezőre, hogy ezeken a platformokon - Facebook, YouTube, podcast - mennyiben kellene megváltoznia - a nagy tévékből ismert korábbi személyiségéhez képest - a közismert televíziósnak.

A műsor vendégei - Csepeli György szociálpszichológus, Rangos Katalin szerkesztő-riporter, Kolosi Péter az RTL programigazgatója, Geszti Péter dalszerző, énekes, producer és Friderikusz fodrásza, Vörös Kati - konkrét tanácsokban is bővelkedő nyilatkozatait minden esetben átkötik olyan műsorrészletek, amelyek leginkább az egykori Friderikusz Show-kból valók és amiket legalább 25 éve nem láthatott a közönség.

Milyen tanulságot vonhatunk le ezekből a nagy fontos, és értékes interjúkból?

Továbbolvasom...

Miért nincs elég ügyfeled?

Lázár CSaba, Márkaépítési speciálistával beszélgetek arról, hogy "Miért nincs elég ügyfeled?". CSaba pár hete beavatott minket a TikTok használatának rejtelmeibe. Most viszont olyan információkat fog átadni, amivel eddig nem biztos, hogy szembe néztél: TikTok titkok 2.0.

CSaba azt mondta, hogy ezt a mai beszélgetést részéről a tisztesség diktálja, hogy teljes legyen a kép mindenki számára, akik a TikTok felé kacsingatnak.

Van valami a TikTokkal kapcsolatban, amit nagyon kell tudni.

Továbbolvasom...

Online eszközeim

Olvastad már a Digitális Nindzsa könyvemet?

A Digitális Nindzsa, vállalkozás határok nélkül című könyvemben arról írok, hogyan tudod elérni a szabadságot, és hogyan élj szabadon. A digitális világ itt van a küszöbön, és jobban át fogja formálni az életünket, mint bármi, ami eddig történt az ipari forradalom óta.

Továbbolvasom...