51. Kasza nap: A Kapcsolatépítés Mestere

A 51. Kasza nap átütő sikerrel lezajlott 250 fővel online.

Az előadások megmutatták a résztvevőknek, hogyan tudnak telefonon vagy chaten elérni új ügyfeleket.

Igazán időszerű volt a téma. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött.

Nézd meg a videókat, a képeket, olvasd el az összefoglalót, és gyere a következő Kasza napra te is!

51. Kasza nap - összefoglaló:

Az egyik olyan Kasza nap volt az 51., ahova vendégelőadót nem kellett hívnunk, csak egy meglepetésvendéget, mert a telefonáláshoz értünk. Illetve a chaten keresztüli eladáshoz.

51. Kasza nap - összefoglaló 1. kép

Mentalista trükk, Kasza Tamás lezárási specialistától

Egyik tréner vagyok Magyarországon a kevésből, akik eddigi pályafutásuk alatt 1 milliárd fortintot kerestek. Ez nem sok, ha húsz évre nézzük, de sok, ha azt nézzük hogy az átlag magyar trénerek 5 millió és 10 millió forint között keresnek, és a teljes karrierjük során, ami legyen 50 év ennek a felét fogják megkeresni, vagy a negyedét.

Oláh Tamás, Trömböczky Zsuzsa és Takács Dániel 242 napig adtak el telefonon, és tartottak tréningeket, amíg nem voltam.

Most pedig Dani Arubáról telefonált, és a februári bevételünk lényegesen jobb lett, mint a tavalyi. Szóval hitelesek vagyunk. És ezért nem hívtam senki vendégelőadót, mert nem kellett.

Kasza Tamás, lezárásspecialista: telefonos értékesítési és lezárási technikák

Kasza Tamás

A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész.

Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában.

Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett.

Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a közép-kelet-európait is, sőt az orosz piacon is nagy változásokat okozott.

Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését.

2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonöt év alatt öt országban húsz nemzetből hatvanezer hallgatója volt.

Ennek köszönhetően rendszeresen szerepel meghívott szakértőként médiában. Az Üzlet és Siker magazin vezércikket írt róla. Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának.

Ulan Ude-től Los Angeles-ig ad elő. A Karibi térségben szervezett Game Changer nevű konferencia vendégelőadója.

Tréningjein támogató közeg alakul ki. Már a kapcsolatok miatt megéri eljönni, amelyek a résztvevők jövőjét jó irányba befolyásolhatják.

Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel.

32 könyv szerzője. Köztük egy mese, két sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 25 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.


51. Kasza nap - összefoglaló 2. kép

Arte Maren az 51. Kasza napon Kasza Tamással

Arte Maren (76) a bolygó legelső Hubbard Managment System konzulense csatlakozott hozzánk, mint vendég előadó.

Arte Maren áprilisban lesz velünk: Birtoklóság előadás-sorozat

51. Kasza nap - összefoglaló 3. kép

Takács Dániel a telefonálás 45 szabálya

2019-2020-ban Oláh Tamás, Trömböczky Zsuzsa és Takács Dániel 242 napig adtak el telefonon, és tartottak tréningeket, amíg nem voltam. 2020-ban a telefonálásokkal éltük túl az évet.

Dani előadásban elmondta, hogy Arubáról telefonált, és a februári bevételünk lényegesen jobb lett, mint a tavalyi. Szóval hitelesek vagyunk. És ezért nem hívtam senki vendégelőadót, mert nem kellett.

51. Kasza nap - összefoglaló 4. kép

Oláh Tamás, lezárásspecialista - Telefonos Technikák

2019-2020-ban Oláh Tamás, Trömböczky Zsuzsa és Takács Dániel 242 napig adtak el telefonon, és tartottak tréningeket, amíg nem voltam. 2020-ban a telefonálásokkal éltük túl az évet.

Oláh Tamás előadásban elmondta, hogy mi az a 10 pont, amit nem szabad megsértened. A számomra legütősebb diáját raktam ki. Ez a dia sok pénzt hozott nekünk az elmúlt 26 évben.

51. Kasza nap - összefoglaló 5. kép

Telefonlási technikák - SUSHI

Sushi előadásban elmondta, hogy mennyire fontos a törődés az ügyfelekkel, és hogyan tudta elérni azt, hogy telefonon sikeres lett.

A következő Kasza napra téged is várunk:

Következő Kasza nap


Korábi Kasza napok könyvei

Az offline, Lurdy-ban tartott Kasza napon mindig meg lehetett vásárolni a korábbi Kasza napok könyveit is, de a legtöbb már elfogyott, mivel mindig csak 1.000 db-ot nyomtatunk maximum, és ahogy elfogynak, akkor már nem nyomtatjuk újra.

Mától rendelhető az 50. Kasza nap könyve:

Rendelhető

50. Kasza nap könyve

A korábbi Kasza napok akciós csomagja (csak a készlet erejéig):

Könyvakció

Korábi Kasza napok könyvei


KÖVETKEZŐ KASZA NAP: 2021. június 2.

52. Kasza Nap: LEZÁRÁSI ESZKÖZÖK

52. Kasza Nap: LEZÁRÁSI ESZKÖZÖK

Itt éred el az 52. Kasza nap akciós jelentkezési oldalát:

52. Kasza nap

2008-ban Kasza Tamás, Lezárási Specialista elindította Magyarország legnagyobb értékesítési mozgalmát: A Kasza Napokat! Az eredeti elképzelés az volt, hogy háromhavonta rendezzen egy olyan konferenciát a szakmabelieknek, ami felfrissülést is nyújt és lehetővé teszi az értékes információk cseréjét! Mára már több, mint tizenegyezer ember vett részt ezen, és többségük állítja, hogy most értette meg az értékesítés lényegét: a LEZÁRÁST! 2004 óta vége az értékesítésnek, csak a lezárás működik! Ha nem veszed át az új módszereket, akkor lemaradsz. A következő Kasza Napon, mindig a legégetőbb témáról beszélünk. Értsd meg, használd és csináld jól! Évente négy Kasza Nap van, minden negyedév utolsó hónapjának első szerdáján.

Jelentkezés a linken a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: