MLM Hazugságok, egy profi nézőpontjából

Ha szabadon élsz, akkor ezzel példát mutatsz.

Interjú Bodó Istvánnal. István 20 éve MLM-ezik, több hálózatban is elérte azt a szintet, hogy sokáig és folyamatosan 7 jegyű jövedelmet tudott kivenni belőle. Mindig éhes a tudásra, és arra, hogy jobbá váljon. Hobbija a sport, a táplálkozás és a biohacking.

Sikeres író, könyve a ketogén táplálkozásról szól.

Interjú Bodó Istvánnal

Kérdés: MLM-ben lehet cégek között váltani?

Erről én azt gondolom, hogy egy ember életében vannak korszakok és többféle autója van. Két dolog van: mit engedhet meg magának és mire van igénye? Ha megteheted, hogy jobb autód legyen, akkor meg fogod venni. Én szűk látókörűnek érzem, ha valaki azt mondja, hogy nem lehet MLM hálózatok között váltani. Több hálózatnak van kiváló terméke, miért ne lehetne kipróbálni, használni azokat is? Vagy, ha például 25 évesen elkezdesz hálózatot építeni és 40 éves korodra más lesz az értékrended, más lesz a tempód, akkor miért ne válthatnál?

Kérdés: Miért van az, hogy az emberek 95%-a soha nem lesz sikeres?

Én nagyon sok gyémánttal beszélgettem erről. A legtöbb ember nem tudja abba az állapotba hozni magát, amivel sikeresek tudnának lenni. Emiatt sokak számára a rabszolgaság üzletévé válik, ahol ő tulajdonképpen egy marketing katonaként másnak építi fel az üzletét. Látják a vezetőket, látják, hogy lehetséges, de mégsem tudják, hogy mitől működik a dolog. Nekem is mindig azt mondták, hogy gyerünk, csinálj meg 50-60 prezentációt és ha valaki 1 méternél közelebb kerül, mutasd be az üzletedet. Ez nekem nem működött soha így. Minél inkább próbáltam, minél több prezentációt tartottam, az üzletem nem nőtt, hanem zsugorodott.

Kérdés: Mit csináltál, miután rájöttél, hogy ez így nem fog működni nálad?

A váltás nagyon egyszerű volt. Ha szabadon élsz, akkor ezzel példát mutatsz. Persze, ha van főállásod és még nem keresel annyi pénzt, akkor ezt nem tudod megtenni, de erre is van megoldás. A lényeg, hogy ne az legyen, hogy halálra dolgozod magad. Ha nincs meg egy gépezeted, egy motor, akkor rabszolga maradsz az MLM hálózatban is, ugyanúgy, ahogy mondjuk egy egyéni vállalkozó.

Közben érkezett egy kérdés: Az utazós MLM-ről mit tudnátok mondani?

Én azt gondolom, hogy ezt mindig a piac dönti el, hogy melyik MLM melyik országban melyik gazdasági környezetben hogy fog működni. Az induláskor nagyon nehezen lehet megállapítani, hogy melyik hálózat fog működni, melyik nem. Nem mindig az új cégek azok, amikben ott maradnak az emberek. A terméknek olyannak kell lennie, amit nem tudok megvenni a DM-ben olcsóbban és jobb minőségben. Innentől kezdve neked kell eldöntened, hogy milyen MLM-et szeretnéd csinálni. Nagyon fontos, hogy a te személyiségednek melyik a legmegfelelőbb rendszer. Ha új nézőpontot kapsz vagy változik az értékrended, akkor mivel te alapvetően egy kereskedő vagy, bármikor válthatsz a hálózatok között. Nem kell egy rendszer mellett elköteleződnöd életed végéig. Rengeteg hálózat a termékfogyasztásra épül és ez nagyon fontos, mert ebből lehet igazán nagy üzletet építeni. Az utazós MLM is fogyasztó alapú hálózat, mert van egy havi díj, amit le tud vásárolni az ember. Én azt gondolom, ha valaki egy megbízható és fogyasztóbarát céget talál, akkor stabilan fel tudja építeni az üzletét és nem fog csalódni.

Kérdés: Van-e bármi, amit még szívesen megosztanál?

Szerintem az is egy óriási hazugság, hogy ha egyénileg tudsz gondolkodni, akkor nem lehetsz sikeres. A sajátos gondolkodást minden hálózatban rossz néven veszik, mert ez az, amit nem lehet duplikálni. Erre azt szokták mondani, hogy így csak te tudod csinálni, így nem lesz nagy hálózatod. Nagy a zaj ezen a piacon, nagy a zűrzavar és létfontosságú leleplezni ezeket a hazugságokat és egy olyan valódi útmutatót adni az embereknek, amit fel tudnak használni és sikeresek tudnak lenni. Szerintem az a legnagyobb kincs, hogy ha van megoldás. Probléma mindig lesz, csak a megoldást nem látják az emberek. Ha viszont megtalálják, onnantól kezdve biztos, hogy ők is meg fogják tudni csinálni az üzletüket. Ha egy szponzornak nem az a célja, hogy az emberek sikeresek legyenek, akkor nagyon rossz helyen vagyunk, akkor onnan menni kell.


Köszönöm, Bodó István az interjút.

Mi a következő lépésed?

1. Szerezd be az MLM Hazugságok című könyvet!

Kattints a képre:

MLM Hazugságok

Elérhető számodra az MLM Hazugságok könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

MLM Hazugságok

2. Tanuld meg a lezárás módszerét

Kattints a képre:

A Lezárás 55 Törvénye

Elérhető számodra A Lezárás 55 Törvénye könyv és online tanfolyam is a könyvvel kapcsolatban.

A Lezárás 55 Törvénye

3. Gyere a következő Kasza napra

Kattints a képre:

51. Kasza nap

Foglald le a helyed most a következő Kasza napra:

Következő Kasza nap

Ha több jegyet is akarsz rendelni, akkor kattints ide:

www.negyevszaktrening.hu

Üdvözlettel/Best Regards,
Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller Író, Nemzetközi Tréner
Sales Closing Specialist, Best Seller Writer, International Trainer

Töltsd le a Kaszatamas.hu alkalmazást iPhone-ra és Androidra:

Kaszatamas.hu alkalmazás

https://szuper.app/kaszatamas/

Következő bejegyzés Előző bejegyzés

Kapcsolódó bejegyzések: