Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Van egy nagyon jó barátom, aki feleségével és egyik munkatársával kijött a Karib tengerre idén februárban (szerkesztő: 2019. év)! Ha te is ott akarsz lenni velem jövőre a pálmafák alatt, akkor tanulj tőle!

Iszonyatosan becsülöm, mert az utolsó pár napban a jet ski-re félre tett pénzén előadásokat vásárolt inkább. (Jó, mondjuk kimaxolták rendesen az előző 10 napban.) Látszik is az eredmény. Nagyon sikeres. És makói!

Ő is írt a Szuperszonikus lezárás másképp című könyvünkbe.

Olvasd el, másold ki, írd át a te iparágadra, tevékenységedre.

Ha még akarsz kb. 70 oldalt kapni ilyen példákból, akkor legyél ott 2019. június 5-én a következő Kasza napon: Következő Kasza nap

(És ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.)

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Továbbolvasom...

Ki Kasza Tamás és miért figyelnek oda rá annyian?

Kasza Tamás lezárási specialista, bestseller író, nemzetközi tréner és cégvezetői tanácsadó. Az elmúlt 25 évben összesen 70 000 embernek tartott tréningeket, képzéseket, előadásokat Európa több országában, Észak- és Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában.

Könyveit több nyelvre lefordították és sikeres franchise partnerekkel terjeszkedik öt országban.

A minden évben négy alkalommal megtartott Kasza Napon ma már alkalmanként hétszáz fő körüli hallgatóság gyűlik össze, hogy tanuljon és fejlessze magát, illetve új nézőpontokat szerezzen.

Ezt itt lehet elérni: Következő Kasza nap

Továbbolvasom...

Durva kezdés, segíts légy szíves!

Megírtuk a Szuperszonikus lezárás másképp könyvet, és a kérdésem, hogy az elejének a végleges formája nem lett-e túl durva?

Megtennéd, hogy elolvasod és visszajelzel?

Bevezetés

Továbbolvasom...

A lezárás buktatói

Ha hiszed, ha nem, már meg is írtuk a szeptemberi Kasza nap könyvét, amit (2018) júniusban már a helyszínen meg is vásárolhatsz, mint a (2018) szeptemberi 41. Kasza nap belépőjét.

A címe: Kasza Tamás: A lezárás buktatói, avagy elsősegély csomag értékesítőknek

Nézzünk ebből egy részletet:

Továbbolvasom...

Az értékesítés mestere

Jelentem elkészült Jim Mathers: "Az értékesítés mestere" című könyvének a lektorálása. Első alkalommal közzé teszem a tartalom jegyzéket.

A könyv fizikai formában csak a Kasza Naphoz lesz kiadva. Utána nem adjuk ki többet, és csak az amazonon lehet majd megvenni ugyanannyiért, amennyibe augusztusban a tréning és a könyv együtt kerül.

Olvasd végig, és döntsd el, hogy ott leszel.

Tartalomjegyzék:

Továbbolvasom...

Töretlenül felfelé!

Ezen a héten rengeteg áttörés született. Mind tudhatod, most már nyolcadszorra vagyok ezen a tréninghajón üzleti konferencián.

2011-ben és 2015-ben voltam elismerve, mint a világ egyik legjobb trénere, és idén 2016-ban beléptem az A ligába! Legfiatalabb játékosként az egész világon. Nyolc trénert soroltak idén ebbe a kategóriába. Az egyik én vagyok!

Ezen a héten ennek a nyolc trénernek szervezett zártkörű mastermind csoportba is meghívást kaptam. Ezt nem lehet kifizetni. Nincs ára. Csak meghívás alapján lehet ide kerülni. És persze, ha meghívnak, akkor lőttek a délelőtti fürdésnek a parton. Végül is tanulni jöttem. De megérte! Két olyan írást kaptam, amiket nem adnak oda mindenkinek. Majdnem olyan volt, mintha feltárult volna a titkok kamrája, és megtudtam volna az IGAZSÁGOT!

Ezeket persze március másodikába és a vezetői képzésbe már bele is fogom építeni!

Továbbolvasom...

A tudással kapcsolatban van egy fontos üzenetem a számodra!

Nem a tehetségtől függ a pénzed!

NINCS OLYAN!

A jártasság a lényeg!

Remény vagy kétségbeesés állapotában vagy, amikor a havi statisztikádra vagy kvótádra gondolsz?

Mennyit adtál el júliusban, mennyit fogsz eladni augusztusban?

Ez csak attól függ, hogy milyen a jártasságod!

Továbbolvasom...

Nem tudod megcsinálni máshogy

Tegnap és tegnap előtt egy pár bútort összeraktam. A hálószobát fejezzük be éppen. Nagyon elgondolkodtató volt, hogy megadott sorrendben kell összeszerelni.

Néha kihagytam valamit, vagy rossz csavart csavartam be. Pedig már csináltam korábban. Pl: hét db ugyanolyan fiókot kellett összeszerelnem, de csak az utolsó három ment úgy, hogy már nem kellett gondolkodnom, és nem is hagytam ki semmit.

Akkor elgondolkodtam, hogy a lezárásban is mennyire fontos a pontos sorrend, és mennyire egymásra épülnek a folyamatok.

Nem tudod megcsinálni máshogy.

Továbbolvasom...