Mi a közös Bud Spencerben és Kaszában?

Az első film, amit moziban láttam az Én a vízilovakkal vagyok című film volt Kaposváron az Ifjúsági moziban.

A Nyomás utána című filmet legalább tízszer láttam, az volt a kedvencem. Bud Spencer nem csak az egyik legjobb színész volt, hanem az egyik legjobb ember is.

Megtestesíti mindazt, amiről beszélek.

Továbbolvasom...

Útmutató a Bőséghez

Kasza Tamás vagyok, 26 éve tréner, Hídvéghy Róberttel beszélgetek. Hídvéghy Róbert - bevételteremtés specialista, a Cashflow Mérnök International vezetője, a nagysikerű Családi Élettervezés szoftver fejlesztője, több száz cikkel és számos előadással a háta mögött méltón érdemelte ki a ráragadt „hétköznapi hős” jelzőt.

Róbert és párja, Timi az elmúlt 10 évben több ezer embernek segítettek, kezdve az adósságokban úszó, minimálbérből megélni próbáló családanyáktól, a vállalkozókon és MLM üzletembereken át, egészen a legmagasabb rangú vezetőkig.

Az interjú témája szorosan kapcsolódik az 51. Kasza nap: A kapcsolatépítés Mestere témájához, ezért is most adom közre.

Továbbolvasom...

Fogyasztói Hálózat Lezárási Útmutató

Ezt a bejegyzést ingyenesen elküldheted minden olyan személynek, akinek fontos neked a sikere.

Ez a bejegyzés Kasza Tamás ajándéka a magyar hálózatépítőknek, a világ legjobbjainak!

Ez a nap azért van, hogy Te azt csinálhasd, amit szeretnél. Legyen játék a munka. Minek szenvedni? Miért csinálnál valami olyat, amit nem szeretsz? Amit csinálsz az az, hogy életeket mentesz. Ez egy szakma, és ennek a szakmának egy részét el tudom mondani.

Továbbolvasom...

Force Training Academy

Igazából én meg akarom menteni a világot – mindig is meg akartam. Hiszem, hogy a művészet lelket felemelő ereje igenis lehet tudományos. Valami, ami bár egyénre szabott, egy hatékony és megismételhető, oktatható rendszert követ. Valami, aminek nem csak az eredményét lehet csodálni, de a hogyanja is átadható.

Kaposvári Gergely

Készítettem egy interjút Kaposvári Gergellyel, aki megteremtett és bevezetett egy márkát a karantén alatt.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Nézd meg, illetve olvasd el, hogyan teremtett meg, és vezetett be egy márkát Kaposvári Gergely, méghozzá a karantén alatt.

Továbbolvasom...

Legyél Digitális Királylány!

Készítettem egy interjút Zseli Szabinával, a Zinzino egyik vezetőjével. A ma már nagyon sikeres Szabina olyan élethelyzeteken is túl jutott, ami reményt adhat bárkinek: van kiút, lehetséges jobb állapotba kerülni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Nézd meg, illetve olvasd el, hogyan tudott Szabina túljutni a legnehezebb helyzeteken is.

Továbbolvasom...

Kálmán Irén: A kitartás gyümölcse

A megfelelő képzés, valamint a tanultak helyes, következetes és kitartó alkalmazása olyan verhetetlen kombináció, amivel azok az emberek is el tudják érni a céljaikat, akik ezt korábban még elképzelni sem tudták. Kálmán Irén, VIP ügyfelem, a Kasza napok látogatása és a Vezetői Kommunikációs képzés segítségével elérte a célját, és eljutott Aruba szigetére tanulni.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan tudta Kálmán Irén elérni a célját, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őt, és hogyan lett úrrá az összes nehézségen, ami az útját állta.

Továbbolvasom...

Nacsa Mihály: Hogyan hatszorozz?

Nacsa Mihály és Gémesi Edit VIP ügyfeleim, az "Immulina, a bajok örökre feledésbe merülnek" elnevezésű Facebook csoport, és az IMMULINA táplálékkiegészítő termék kifejlesztői és tulajdonosai. Nacsa Mihály válaszolt a kérdéseimre, amit ebben a bejegyzésben adok közre. Kasza fanok számára Mihály még egy meglepetéssel is készült, amit a bejegyzésben szintén megtalálsz.

Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan hatszorozta meg Nacsa Mihály és Gémesi Edit cégük eredményességét, annak ellenére, hogy minden külső körülmény inkább gátolta, mint támogatta őket, és hogyan lettek piacvezetők a saját területükön.

Továbbolvasom...

Tátrai Zita sikerének hét titka

Tátrai Zita

Színésznő, operaénekesnő (szoprán). Az operaéneklést Adorján Ilonánál kezdte. Németországban, Hollandiában, Ausztriában, Svájcban és Belgiumban is énekelt. Rövid történeteket írt az Esti Hírlap című újságba.

Jelenleg Londonban él, és dolgozik.

Készítettem egy riportot Tátrai Zita színművésszel, opera énekessel, illetve az ország egyik legismertebb hangjával.

Továbbolvasom...

Gyurik László: Az eredményes tanulás praktikái

Gyurik László VIP ügyfelem, az "Az eredményes tanulás praktikái" című könyv rendkívül eredményes szerzője válaszolt a kérdéseimre, amit itt ebben a bejegyzésben adok közre. Hasonló utat jártak be más VIP ügyfeleim is, és ez az út minden olvasóm előtt nyitva áll. Olvasd el, hogyan újult meg Gyurik László tevékenysége, milyen módon teremtett értéket, hogyan jutott el olyan helyekre is, ahová azt gondolnánk, hogy nem is lehet eljutni, és hogyan lett piacvezető a saját területén.

Továbbolvasom...

Vegyél új autót!

Szerinted rosszul vagyok bekötve, mert annak jobban örülök, ha egy ügyfelem vesz egy új kocsit mint, amikor én?

Mielőtt megmutatom én mit vettem, íme pár ügyfelem, akik most vettek. Ebben a bejegyzésben új autó tulajdonosakat mutatok be, akik a barátaink lettek és nagyon jó ügyfelek több éve!

Továbbolvasom...