27 évesen az első millióm

3 + 1 gyakorlati tanács és kulisszatitkok

Mindenek előtt köszönettel tartozom azoknak, akik biztatnak és mellettem vannak. Nélkülük nehezebb dolgom lenne, és nem tudnék ilyen nagy figyelemmel dolgozni a saját céljaimon, és másoknak segíteni az ő céljaik megvalósításában. Szóval még így az elején azt üzenem, hogy NAGYON válogasd meg a körülötted lévő embereket!

Ezt a blogbejegyzést jó szívvel írom, és a legjobb szándékkal, hogy segíteni tudjak neked. Lehet, hogy már réges-rég megkerested az első egy milliódat, azonban az alábbi három tanáccsal hozzájárulhatok ahhoz, hogy megkeresd az első 10 vagy 100 milliód.

Ha nem kerested még meg az első 1 milliód, akkor ezek a sorok remek kiindulási alapként szolgálhatnak neked.

Nem vagyok tökéletes. Én is követek el hibákat. Az alábbi három tippet kényelmetlen helyzetek, hibák, izgalmak, kudarcok és kihívások előzték meg, és bízom abban, hogy számos nehézséget leszel képes eltüntetni az utadból.

Egyesek lemondanak arról, hogy többet keressenek, és ezzel elviseljék a sokkal nagyobb felelősséggel járó dolgokat. Például nem akarnak többet tanulni, több ember előtt beszélni, több adót fizetni, több embert irányítani, vagy bármi olyat csinálni, ami nagyobb kihívást igényelne.

A vágyakozás mindenkiben ott van, de a tenni akarás már nem mindenkiben.

Ha azt kérdezném tőled, hogy örülnél-e annak, hogy ha megnyernéd az 5-ös lottót, ami 2 milliárd forintot fizet neked, mit válaszolnál? Nyilván örülnél, ki nem.

Viszont örülnél-e jobban, hogy ha egy tudásra, egyfajta képességre tennél szert, amivel ezt az összeget meg tudod keresni vagy elő tudod állítani?

Én az utóbbinak sokkal jobban örülnék…

A társadalom egy része vakon hisz a szerencsében és a véletlenben, de nem mindig ez a legbiztonságosabb út, mivel én azt vallom, hogy mi vagyunk a saját sorsunk kovácsa.

A pénz nem a legfontosabb dolog az életben, viszont ha olyan szegények vagyunk, mint a templom egere, akkor nem tudunk jó példát mutatni minden téren a környezetünknek. Fontos, hogy a munkánkban sikeresek legyünk, a családnak biztonságot és jólétet teremtsünk, támogassunk szervezeteket, akik segítik a társadalmat, és önmagunknak is meg tudjunk adni mindent, amire csak vágyunk.

A „csak egészség legyen és boldogság” mentalitás számomra megbukott. Ezek a dolgok összefüggnek, egyik adódik a másikból. Egy szegény ember is lehet boldog természetesen. A kérdés az, hogy lehetne-e boldogabb? Boldogabb lenne, ha a gyermekeinek több mindent meg tudna adni? Egy munkás boldogabb lenne, hogy ha szakértővé válna a saját területén, és több kihívást tudna teljesíteni, és így több emberen segíteni? Hát persze, hogy boldogabb lenne.

Ez az írás pontosan erről fog szólni, hogy hogyan tudod ezt megvalósítani, mivel mindig van egy következő szint! Mindig! Ha megállsz, már holnap visszaeshetsz!

Te készen állsz szintet ugrani, vagy vársz még egy kicsit?

Jó olvasást!

Olvasd el Takács Dániel írását!

Továbbolvasom...

Virágozz és prosperálj!

Akármi is történjen a világban, a megoldás az, hogy Virágozz és prosperálj!

Nézz meg erről egy videót!

Továbbolvasom...

47. Kasza nap, 2020. március 4.

Köszönöm a 15 munkatársnak, akik ma is segítettek a rendezvény profi és fennakadásmentes lebonyolításában!

A 47. Kasza nap átütő sikerrel lezajlott 500+ fővel. Az előadások megmutatták a résztvevőknek, hogyan tudnak megújulni. Igazán időszerű volt a téma. Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött.

A következő Kasza nap: 48. Kasza nap: Június 3.

A lezárás 55 törvénye

www.kaszanap.hu

Jelentkezz most, hogy tuti ott legyél!

Továbbolvasom...

Hogyan tudott Tiger Woods és Micheal Jordan megújulni?

Nézzük meg a világ két leggazdagabb sportolóját. Mivel ismered őket, és hallottál róluk, ezért ez még érdekes is lesz. Több, mint ötven óra kutató munka van ebben a részben, ami alatt átnéztem az életüket bemutató videókat (legtöbb csak angolul elérhető) és elolvastam mindent, amit írtak róluk.

Tiger Woods és Michael Jordan. Mit csinálnak jól, mit csinálnak rosszul? Nem itélem el őket. Tényekről írok. Majd meglátod, miért őket választottam azon túl, hogy a két legsikeresebb sportoló a Földön, így nyilvánvaló volt a választás. Nézzük mit tudunk tanulni az életükből.

Továbbolvasom...

Változtatás = Siker

Takács Dániel vagyok, a Kasza Team Trénere és Értékesítője.

Ha már régebb óta ismersz minket, akkor valószínűleg már találkoztunk, vagy lehetséges, hogy beszéltünk már telefonon. Ebben az új blogomban el szeretném őszintén mondani, hogy mik voltak azok a tényezők, amik miatt ilyen eredményeket tudtam elérni a csapatban, és ilyen szintű megújulásra voltam képes. Azt is le fogom írni, hogy mikor van az a pont egy ember életében, amikor már végleg feladta céljait, feladatait és ezzel együtt az életét is.

Továbbolvasom...

Mi volt Steve Jobs sikerének titka?

A VIP ügyfeleim legtöbbje eljut ahhoz a ponthoz, amikor már nem olvasnak több motivációs vagy önfejlesztő könyvet, hanem elkezdenek életrajzokat olvasni. Ennek az az oka, hogy egy idő után azt érzik, hogy az önfejlesztő vagy motivációs könyvek már nem adnak újat, hanem egymást ismételgetik. (Egészen addig, amíg elkezdik a könyveimet, vagy azokat a könyveket olvasni, amiket ajánlok.)

Az életrajzi könyvekben viszont benne vannak olyan példák, amik segítenek megérteni:

  1. Hogyan lett valaki naggyá?
  2. Milyen helyzeteket kellett kezelnie?
  3. Mik voltak azok a pontok az életében, amikor erőt vett magán, és olyat tett, amit egyébként nem mert volna?
  4. Hogyan került bajba, amikor már pedig jól ment minden?
  5. Hogyan jött ki a csődből?

Steve Jobsról egy nagyon jó, és objektív életrajzi könyvet írt Walter Isaacson. A könyvből megtudhatjuk, hogy Steve Jobs miért volt sikeres:

Továbbolvasom...

Gazdagodj meg év végéig!

A bejegyzésben 24 részletet találsz a 45. Kasza napra írt könyvemből.

Egy kis olvasnivaló hétvégére. Már ezekből is meg lehet gazdagodni, de az egész könyv zseniális lett, soha nem készült ilyen Magyarországon!

A szerdai naphoz adjuk együtt negyed áron!

45. KASZA NAP - https://kaszanap.hu

A naphoz kapsz egy 224 oldalas könyvet 135 tippel, amik MŰKÖDTEK MAGYARORSZÁGON.

Továbbolvasom...

45. Kasza nap

Hogyan kerestünk másfél év előkészítés után 10 milliót egy nap alatt 2008-ban?

A 45. Kasza nap könyve a nyomdában van!

Itt az előszó, miért vedd meg! Emlékezz, szeptember 4-én 10.000 Ft-ba fog kerülni, most csak 5.000!

És csak 1000 példányban nyomtatjuk ki, ha elfogy, akkor nem tudod megvenni majd!

Hogyan kerestünk másfél év előkészítés után 10 milliót egy nap alatt 2008-ban?

Továbbolvasom...

Miért olyan nehéz előrejutni ebben a világban?

Az élet nehéz ebben a világban, amit olyan emberek és csoportok irányítanak, akiket nem érdekel a TE boldogulásod!

Szeretnélek lelkesíteni kicsit, és mutatni egy irányt! Leírni neked azt, hogy mire készülj fel a következő kb. két évben.

Ezt a bejegyzést már fél éve terveztem megírni. Hosszú lesz, olvasd el légy szíves!

Ez a bejegyzés, mivel nem feltétlen csak az élet napos oldaláról fog szólni, lehet, hogy lelomboz. De a cél, ami a megírásához vezetett az, hogy erősítselek, és kapj egy impulzust, hogy változtass azon, ahogy eddig éltél.

Kapcsolj nagyobb sebességre! Érd el a céljaidat gyorsabban! Mivel sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád. Innentől 18-as karika!

Továbbolvasom...

A Szabadság Ára

Azt hiszem ki tudom jelenteni, most, hogy a legjobb fél évet zártuk, hogy elértünk valamit.

Kifejlesztettem egy olyan rendszert, ami el tud téged juttatni oda, ahol még nem voltál. Ahol többet adsz el, ahol tudod magad másolni, másoltatni, és ahol elérheted a sikert.

Továbbolvasom...