Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Van egy nagyon jó barátom, aki feleségével és egyik munkatársával kijött a Karib tengerre idén februárban (szerkesztő: 2019. év)! Ha te is ott akarsz lenni velem jövőre a pálmafák alatt, akkor tanulj tőle!

Iszonyatosan becsülöm, mert az utolsó pár napban a jet ski-re félre tett pénzén előadásokat vásárolt inkább. (Jó, mondjuk kimaxolták rendesen az előző 10 napban.) Látszik is az eredmény. Nagyon sikeres. És makói!

Ő is írt a Szuperszonikus lezárás másképp című könyvünkbe.

Olvasd el, másold ki, írd át a te iparágadra, tevékenységedre.

Ha még akarsz kb. 70 oldalt kapni ilyen példákból, akkor legyél ott 2019. június 5-én a következő Kasza napon: Következő Kasza nap

(És ha 2019. június 5. után olvasnád ezt a bejegyzést, akkor iratkozz fel a hírlevelemre - alul a weboldal láblécében -, hogy legközelebb ne maradj le egy ilyen eseményről.)

Lezárási példa, amivel garantáltan szabad leszel!

Továbbolvasom...

Durva kezdés, segíts légy szíves!

Megírtuk a Szuperszonikus lezárás másképp könyvet, és a kérdésem, hogy az elejének a végleges formája nem lett-e túl durva?

Megtennéd, hogy elolvasod és visszajelzel?

Bevezetés

Továbbolvasom...

Töretlenül felfelé!

Ezen a héten rengeteg áttörés született. Mind tudhatod, most már nyolcadszorra vagyok ezen a tréninghajón üzleti konferencián.

2011-ben és 2015-ben voltam elismerve, mint a világ egyik legjobb trénere, és idén 2016-ban beléptem az A ligába! Legfiatalabb játékosként az egész világon. Nyolc trénert soroltak idén ebbe a kategóriába. Az egyik én vagyok!

Ezen a héten ennek a nyolc trénernek szervezett zártkörű mastermind csoportba is meghívást kaptam. Ezt nem lehet kifizetni. Nincs ára. Csak meghívás alapján lehet ide kerülni. És persze, ha meghívnak, akkor lőttek a délelőtti fürdésnek a parton. Végül is tanulni jöttem. De megérte! Két olyan írást kaptam, amiket nem adnak oda mindenkinek. Majdnem olyan volt, mintha feltárult volna a titkok kamrája, és megtudtam volna az IGAZSÁGOT!

Ezeket persze március másodikába és a vezetői képzésbe már bele is fogom építeni!

Továbbolvasom...