Hogyan érd el céljaid?

A célok elérése az a téma, amiről nem lehet annyit tanulni, hogy az túl sok legyen.

Mindig van egy 30 másodperc az életedben, amikor nem nyitod ki a szádat és a céljaidnak annyi.

Ti, kedves olvasóim, vagytok Magyarországon az 1%, akik jártok tréningre, akartok fejlődni. Egy dolgot viszont elfelejtesz. Az összes olyan dolgot, amit tanulsz, a barátaidra is kellene alkalmaznod.

Tehát vannak olyan élethelyzetek, amikor a barátok felé is ki kell nyitni a szád!

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videót!

Továbbolvasom...

Hogyan találj értékesítőket?

Mai beszélgető partnerem, Kádár Réka, aki több jól fizető "multi-céget" is otthagyott. Az interjúban elmondja Réka, hogy mit tapasztalt és miért döntött a váltás mellett.

Ha magánemberként ki akarsz állni magadért, vagy értékesítőként több pénzt akarsz keresni, vagy vezetőként új munkatársakat keresel, akkor ez az interjú adhat neked olyan nézőpontokat, amiket fel tudsz használni az életedben.

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videóinterjút!

Továbbolvasom...

Az értékesítés lényege

Mai beszélgető partnerem, Gärtner Péter vállalkozó, több diplomás üzletember, aki hihetetlen utat járt be. Péter a beszélgetés során elmondja, hogy szerinte mi az értékesítés lényege, és milyen képességek fejlesztésével érte el sikereit. Érdemes Péter gondolatait megfogadni, hiszen olyan embertől lehet tanulni, aki tudja is csinálni azt, amiről beszél.

Olvasd el a bejegyzést, és nézd meg a videóinterjút!

Továbbolvasom...

Hogyan küzdd le a félelmet?

Sziasztok Kasza Tamás vagyok, lezárási specialista Magyarországról. Arte Marennel, mentorommal csináltunk egy heti videósorozatot, hogy mindenkinek segítsünk ebben a különleges helyzetben, hiszen most van idő tervezni.

Arte Maren könyvét, A cégvezetés természeti törvényei, fokozatok tervezőjét fogjuk használni.

Mi a legfontosabb dolog ebben a helyzetben?
Mire kell először koncentrálni?
Mi az, ami segíthet?

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Önbizalom férfiaknak

Pár éve tartottam egy előadást, az önbizalomról és a pénzről csak nőknek. Lásd a megelőző bejegyzésemet. És ha a nőknek tartottam egy csak rájuk szabott előadást, akkor a férfiaknak is illik egy ilyen, csak a férfiakra szabott előadást tartani.

Pénz és önbizalom, mi az, ami ezzel kapcsolatban érdekel titeket? Ha a pénz vagy az önbizalom közül kell választani, akkor először inkább az önbizalom az érdekesebb.

Hogyan lehet növelni az önbizalmat? Honnan lehet meríteni, hogyan lehet táplálni? Mert ha önbizalom van, akkor pénz is lesz.

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Önbizalom nőknek

Pár éve tartottam egy előadást, az önbizalomról és a pénzről csak nőknek. Ebben az előadásban olyan alapelveket ismertettem meg a női közönséggel, amik most 2022-ben, aktuálisabbak, mint bármikor korábban.

Ha vállalkozó vagy, és nő vagy, vagy egyszerűen csak ki akarsz állni magadért, és eleged van abból, hogy a környezeted semmibe veszi a te hozzájárulásodat, akkor ez a blogbejegyzés pontosan neked szól.

Nézd meg a videót, és olvasd el a bejegyzést.

Továbbolvasom...

Hogyan kommunikálj jobban, hatékonyabban, és hogyan szerezz több életerőt?

A mai bejegyzésben Csánki Krisztián Takács Dániellel beszélget Kasza Tamás, vezetői kommunikációs tréning élményéről.

A beszélgetés során kiderül, hogy Csánki Krisztián esetében is minden egy Kasza nappal kezdődött, és Krisztián elmondja, hogy milyen képességekre tett szert a vezetői kommunikációs tréningen. Ezért legyél Te is ott a következő Kasza napon.

Részletek a bejegyzésben.

Továbbolvasom...

Nyerd vissza önmagad!

A mai bejegyzésben Lynn Irons, üzleti és élet tanácsadó (business & life coach) 36. Kasza napon tartott előadását idézzük meg, mert a tartalma ma még aktuálisabb, mint akkor volt.

Lynn Irons az előadását egy nagy kérdéssel kezdi, ami lehet meg fog lepni, mert ez a kérdés az alapja az életednek és az üzleti életednek is. Ha ezt a kérdést meg tudod válaszolni, akkor a legtöbb problémádat is meg tudod oldani.

Nézd meg ezt a blog bejegyzést:

Továbbolvasom...

Mindenkinek kell egy lezárási forgatókönyv

A szellemi és a testi egészséged megőrzése hihetetlenül fontos most. Ebben akarok segíteni neked 2022. augusztus 9-én, és közben elkészítheted a saját lezárási forgatókönyved is!

Olvasd el a bejegyzést!

Továbbolvasom...