Eladsz vagy leadsz?

3 tipp, hogy ne kelljen lejjebb adni

Hogyan adj el telefonon ezekben az időkben, ha eddig se volt olyan könnyű?

Takács Dániel írása

Kevesebb mint egy hónapon belül lesz két éve, hogy a Kasza Team tagja vagyok. Több ezer ember előtt adtam elő és több ezer ügyféllel beszéltem ez idő alatt telefonon. A 10.000 Ft-os tréningtől a közel bruttó 3.000.000 Ft-os képzésig értékesítettem a szolgáltatásainkat. Ezek nagy számok. Sok-sok tapasztalat. Jó pár kudarc, kihívás és hatalmas mennyiségű öröm, ami az egyik “fizetségünk” is egyben. Ebben a blog bejegyzésben megosztom veled azt a három fő dolgot, ami azonnal és könnyedén beépíthető a telefonos tárgyalásodba, vagy akár az online tevékenységedbe úgy, hogy nem kell zavarba jönnöd közben és nem kell a betanult kérdéseidre figyelned, vagy más rendszereket használnod.

Előfordulhat, hogy a “home office”-ban nehezebb fókuszálni a teendőkre, mivel nincsen saját területünk, családtagok jelen vannak, kicsi a hely, hangoskodnak, fúrnak a szomszédban stb. Úgy tűnik, hogy több időnk van cselekedni, több időnk jut a munkára, viszont előfordulhat, hogy nem vagyunk annyira produktívak. Sok teendő között sokkal könnyebb előre haladni, mint kevés teendő között. A kevés munkától tud az ember elkedvetlenedni és úgy érezheti, hogy semmi ereje sincs.

Jelen helyzetben még több kifogást gyárthatunk saját magunknak a munka ellen, és az ügyfelek is még több kifogással rendelkezhetnek, mivel a körülmények, a média, a rossz szándékúak még több félelmet generálnak az egész világon. Neked nem okokat kell keresned, hogy mi miért történik most, ha nem stabil pontnak kell lenned a családodnak, a barátaidnak és az ügyfeleidnek is, hiszen ha te elveszíted a stabilitásod, akkor velük mi lesz?

Jó olvasást!

Továbbolvasom...

Változtatás = Siker

Takács Dániel vagyok, a Kasza Team Trénere és Értékesítője.

Ha már régebb óta ismersz minket, akkor valószínűleg már találkoztunk, vagy lehetséges, hogy beszéltünk már telefonon. Ebben az új blogomban el szeretném őszintén mondani, hogy mik voltak azok a tényezők, amik miatt ilyen eredményeket tudtam elérni a csapatban, és ilyen szintű megújulásra voltam képes. Azt is le fogom írni, hogy mikor van az a pont egy ember életében, amikor már végleg feladta céljait, feladatait és ezzel együtt az életét is.

Továbbolvasom...

Képzés vagy pozitív gondolkodás?

...avagy az önfejlesztés zsákutcája

A Kasza team ifjú trénere, Takács Dániel, pár napja fejezte be a trénerképzés egyik legfontosabb tanfolyamát. Ez a tanfolyam egy tréner (egy ügyvezető, vagy egy értékesítő) számára megadja azt a képességet, hogy ránéz valakire és pontosan tudja, hogy az illető mit nem ért, mit nem tudott felfogni, min és milyen módon akadt fenn a figyelme.

Ha valakit le akarsz gyorsan zárni egy értékesítési tárgyaláson, akkor jó ha van ilyen eszközöd is.

Ha vezetőként ki akarod képezni az utódodat, vagy a kollégáidat bármire, akkor enélkül a tudás nélkül igen csak nehéz lehet ez a folyamat.

A múltkori blogomban (Miért nem tanultál meg angolul még?) szintén említettem ezt a képzést. 1994-ben én is ezzel kezdtem, ez az alapja szinten mindennek: tudnod kell, hogy hogyan kell tudni és tanulni. Aztán ebből következik, hogy hogyan lehet valóban megtanítani valakit például kommunikálni, lezárni vagy céget vezetni.

Ebben a blogban Takács Dániel megosztja veled, hogy mi az egyik legnagyobb hiba, amit csak elkövethetünk. Jó olvasást.

Továbbolvasom...

Rengeteg dolgot tanultam már Kasza Tamástól, viszont ez a három mindent visz!

Takács Dani kollégánk, aki korábban ügyfelünk volt, a 45. Kasza nap könyvébe szintén írt 3 olyan (ön)marketingtanácsot, amit tőlem tanult, és számára sorsfordító hatással bírt.

Megosztom Takács Dániel gondolatait veled is, kedves olvasóm!

Úgy vélem, hogy bárki profitálhat ezekből a sorokból.

Következzen egy részlet a 45. Kasza nap könyvéből, 3 olyan (ön)marketingtanáccsal, amit Te is fel tudsz használni.

A teljes könyv, mind a 135 marketingtippel megrendelhető belépőjegyként a 45. Kasza napra.

Továbbolvasom...

Motiváció és önbizalom

Motiváltnak jó lenni? Vagy az a jó, ha van önbizalmad?

Honnan származik az önbizalom? Mit érhet a motiváció, ha nem rendelkezel a tevékenység végzéséhez szükséges tudással? Mennyi ideig vagy képes motivált maradni, ha nem jönnek az eredmények úgy ahogy azt vártad?

Takács Dani kollégánk írt egy cikket ebben a témában, amit most hírlevélként is megosztok.

Mit írt nekünk Takács Dániel?

Továbbolvasom...

Értékesítési horoszkóp

Ha valaki horoszkópot készíttet, horoszkópot tanulmányoz, akkor általában az érdekli, hogy neki saját magának vagy a környezetében lévő embereknek milyen személyisége van, mik az erősségeik, mik a gyengeségeik, milyen pozitív vagy negatív tulajdonságaik vannak.

Egyszóval arra az ősi, ősi kérdésre keresi a választ, hogy „Ki ez a fickó?”.
Megbízhatok benne?
Mi fog történni, ha egyedül hagyom az irodámban?
Kutatni fog a papírjaim között?
Belenyúl a pénztárcámba?
Ha adok neki egy borítékot tele pénzzel, hogy vigye be a bankba, akkor a pénz a bankba fog megérkezni, vagy a fickóval együtt egy kártyabarlangban, vagy a lovin landol?
Ha rábízom az asszonyt, hogy vigye ki a repülőtérre, akkor vajon rendben kiviszi, vagy útközben megpróbálja elcsábítani?

Úgy vettem észre, hogy az emberek többsége a horoszkópban a fentiekre keresi a választ.

Takács Dani kollégánk írt egy cikket ebben a témában, amit most hírlevélként is megosztok. Van egy olyan tényező, amit meg lehet figyelni, de sajnos a hagyományos horoszkópban ezt nem találod meg.

Mit írt nekünk Takács Dániel?

Továbbolvasom...

Mi nem motiválunk! Hanem tanítunk!

Takács Dániel fog kapni egy tíz percet a 44. Kasza napon, mert ő a jövő nagy reménysége.

Nagyon büszkék vagyunk rá, már (2018) december óta minden hónapban kiválóan teljesít.

Takács Dániel írt néhány gondolatot arról, hogyan vált lúzerből nagymenővé. Ezt most itt is közreadom:

Továbbolvasom...